Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Karen Nice

Prisniveau

Kr. 1.000 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

1 nummer - 5 timer

Profil

Karen Nice er en ung, men alsidig musiker. Karen er sanger med mulighed for at akkompagnere sig selv på klaver, men har for nyligt startet samarbejde med Lucas Kresten Nielsen, som er guitarist og altid klar til at tage med på job. Genren strækker sig fra jazz til pop og er perfekt som indslag til din fest eller i kirken til vielse, barnedåb m.m. Repertoiret strækker sig fra 1-3 sange som festligt indslag til 5 timer, fx som underlægning til spisning.

Læs mere...

Mere om Karen Nice

DUO MED LUCAS KRESTEN NIELSEN: Af hensyn til instrumenttransport, vil det være muligt at få duo med både klaver og guitar samt sang, hvis der i forvejen er klaver i lokalet eller hvis arrangør har mulighed for at medbringe til arrangementet - ellers vil det blot være sang akkompagneret af guitar. Nævn gerne hvad du foretrækker i din henvendelse til mig.

Karen Nice (f. 1999) er en ung men allerede alsidig musiker, der er vokset op i et hjem fyldt med sang og musikalsk kreativitet. Allerede som 4-årig startede hun på violin på Næstved Musikskole, hvor hun har kastet sig over flere instrumenter i årenes løb, herunder klaver, sang og kontrabas og samtidig har været aktiv med drama, sammenspil, i diverse sanggrupper og til sangskriverforløb.

Interessen for både elbas og sangskrivning opstod omkring bandet Speakers, som Karen stiftede sammen med nogle klassekammerater da hun gik i 7. klasse. Speakers deltog flere gange i Vordingborg Ungdoms Musikfestival (VUMF) på Stars i Vordingborg, hvor de høstede både værdifuld erfaring og priser for deres optræden og materiale. Karen vandt solistprisen i 2015.
Et år på Ollerup Musik Efterskole cementerede en række kompetencer, herunder basteknik, harmonilære, komposition, korarrangement og diverse andet forbundet med optræden. Siden da har hun skrevet korarrangementer for Soul Patrol (Næstved Musikskole) og været aktiv som både kreativ drivkraft og kapelmester på Næstved Gymnasium i forbindelse med det årlige teaterkoncert. Hun har også været primus motor for diverse events på kulturhuset JB10 i Næstved, herunder husets årlige festival, Næverland. Karen har også haft en stiftende og central rolle i bandet Blå Konger, der bl.a. vandt 2. plads på VUMF i 2016 med Karens sangskrivning og arrgementer i højsædet.

Karen er også tidligt ude med en professionel karriere som kirkesanger og er i 2017 begyndt som korleder for koret Connection i Karrebæksminde. Derudover tager hun ud og optræder til lidt af hvert i selskab med pianisten Asger Brink, Lucas Kresten Nielsen og andre samarbejdspartnere. Hun har også været gæstesolist sammen med duo'en Phil & Fod en række gange, hvor hun har dyrket sin forkærlighed for jazz-repertoiret og improvisation.
Som sanger er Karen dygtig til både at formidle melodi og tekst, samt scatsang og andre improviserede former. Repertoire af eget materiale vokser med hastige skridt, i skikkelse af både musik til egen lyrik på dansk og engelsk, samt kompositioner over andres tekster.

Nedenfor er et udsnit af mit repertoire, men jeg spiller og synger gerne lige præcis den sang, du ønsker.

Dansk:
Alberte Winding: Alle verdens hjørner
Alberte Winding: Lyse nætter
Anne Linnet: Barndommens Gade
Danser med Drenge: Aldrig undvære dig
Jørgen Ingemann: Dansevisen
Kim Larsen: De smukke unge mennesker
Kim Larsen: Papirsklip
Lis Sørensen: Indtil dig igen
Mads Langer: Overgir mig langsomt
News: Du er
Poul Krebs: Sådan nogen som os
Rugsted & Kreutzfeldt: Sad i parken
Sebastian / Lis Sørensen: Stille før storm
TV-2: Alt hvad hun ville var at danse
TV-2: Fald min engel

Engelsk:
Bruno Mars: Just the Way You Are
Carol King: You've Got a Friend
Ed Sheeran: Perfect
Elton John: Tiny Dancer
Elvis: Can’t Help (Falling in Love)
Louis Prima: A Sunday Kind Of Love
James Taylor: If I Keep My Heart Out Of Sight
John Legend: All of Me
Lionel Richie: Easy
Lisa Ekdahl: When Did You Leave Heaven
Lukas Graham: Love Someone
The Moody Blues: Night in White Satin
Paul Simon: Still Crazy After All These Years
Chet Baker: You Don't Know What Love Is
Prince: Sometimes It Snows In April
Van Morrison: Brown Eyed Girl
Wilbur Schwandt: Dream A Little Dream Of Me

Anmeldelser ( | af Karen Nice: 5,0 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Fortryllende

Havde bestilt Karen og Lucas til at komme og synge for min kone til vores bryllup. Hun leverede de tre sange jeg havde bestilt til perfektion. Hun havde en stemme der gav alle gåsehud og fortryllede os alle og ikke mindst min kone. Vil helt sikkert anbefale Karen til alle andre.

Anmeldt af Kristina Frejvald d. 8. oktober 2019
5
1
5

Smuk stemme

Karen sang i kirken til vores bryllup. Vi havde selv valgt 2 sange. Hun har en utrolig smuk stemme og med hendes sang blev vielsen mere personlig og stemningsfuldt.

Anmeldt af Lisa d. 27. august 2019

Kontakt Karen Nice

Kontakt Karen Nice via formularen her, så vil Karen Nice vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 You Don't Know What Love Is
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6109/you-dont-know-what-love-is_band.MP3
  2. 00:00 Nobody Knows You When You're Down and...
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6120/Nobody-knows-you.MP3
  3. 00:00 Bartender's Blues
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6121/Bartenders-blues.MP3