Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Kasper Nielsen

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-60 minutter

Profil

Kasper Nielsen optræder med levende improkomik og kan virkelig sætte fut i et publikum når han rigtigt giver den gas. Med Kasper kan man være sikker på at få et unikt show skræddersyet til dig!

Derudover kan Kaspers erhverves til at underholde med foredraget "Fejlbarlig", der handler om hvordan vi skal lære at acceptere fejl of opnå en anderkendelse af at det ikke behøver være perfekt, at nogle gange er godt, godt nok.

Læs mere...

Mere om Kasper Nielsen

I showet, Fejlbarlig, har Kasper Nielsen en mission: At overbevise publikum om, at vi skal blive bedre til at fejle!
På en fantastisk underholdende og ærlig facon laver Kasper standup om det at føle sig som en fejl i sit eget liv: i folkeskolen, på studiet, i sit ægteskab, arbejdsliv osv. Samt et liv med mere accept af sine fejl og mindre fokus på “det perfekte”.
Som noget helt anderledes på den danske comedyscene inddrager Kasper Nielsen sit publikum i små vanvittigt sjove improvisationer - altid med respekt og kærlig nutching i sin kontakt med publikum. Med sine mange års erfaring får han sammen med publikum skabt noget sjovt og unikt og man mærker hvordan det føles, når fejl bliver en ressource. Og forhåbenligt er det ikke kun Kasper, der efter showet værdsætter at være “Fejlbarlig”.

Bonus info
Kasper Nielsen har gennem de sidste to årtier været improvisationsskuespiller, komiker og coach (han er Cand.Comm. med speciale i improvisation). Han betegnes af mange i comedymiljøet som en af de allerbedste til improvisation på scenen. Han har spillet sammen med Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Andreas Bo, Nicolas Bro, etc. Han er Danmarksmester 2017 i impro comedy. Han var i 6 år medlem af improgruppen, Specialklassen. Han var skuespiller i TV2-programmet, Live fra Bremen. Pt arbejder han på Go Aften Danmark, hvor han spiller den fiktive chauffør, “Tue”, og han har desuden de seneste par år haft en tilknytning til Radio 24Syv som vært og komiker i samarbejde med komikeren, Brian Lykke..
I 2017 har han hver uge været vært på Comedy Zoo i København på Open Mike Improv, hvor han sammen med ukendte og kendte mennesker har lavet impro comedy på et ekstremt underholdende niveau.

CV Kasper Nielsen
- Go Aften Danmarks "Tue" (2016/17) TV2
- Comedy Zoo - Vært og komiker (2017) Live
- Vinder af DM i impro-comedy m. Den Lalleglade Brigade (2017)
- Smiling Table (2017) Radio 24Syv
- Københavnermodellen (2016) Radio 24Syv
- Live fra Bremen (2013) TV2
- Hotel Zimmerfrei (2012) DR2
- Flemmings Helte (2007-2008) DR1
- Brian Mørk Show The Podcast (2014-2017)

Kasper mener:
Virksomheder, politikere og meningsdannere har gennem de seneste mange år stillet flere krav til skolebørn, studerende og arbejdstagere. Vi skal yde mere til samfund og erhvervsliv. Samtidig er vi selv blevet mere fokuserede, når det gælder egne mål - hvad enten det er indenfor arbejdslivet, vores egen sundhed, valg af partner etc. Det handler i høj grad om at opnå “det perfekte liv”.
Vejen derhen er ligeledes i stigende grad blevet smallere. Det handler om at gøre ting “rigtigt”- for at kunne opnå sit mål! Men når der er så meget fokus på at gøre ting på den perfekte og rigtige måde, vokser potentialet for at gøre ting forkert på den anden side også. Der er mindre spillerum til at lave fejl og vi får oftere en opfattelse af at være “fejlbarlige”. Og dette medfører dårlige vilkår for vores trivsel og mentale sundhed.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kasper Nielsen: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

"Formidling og sjove historier"

Jeg havde hyret Kasper til at komme til pædagogisk dag i vores daginstitution. Dagen var for personalet - pædagoger og pædagogmedhjælpere.
Efter nogle samtaler med Kasper fandt vi frem til, at dagens tema skulle have fokus på: formidling og den sjove historie. Dagen ville være en workshop, hvor Kasper ville bruge sin baggrund som improskuespiller og underviser.
Det blev en aldeles fremragende dag, med masser af læring og gode grin sammen. Alle deltagere syntes, det var utrolig godt, og hver især lærte noget af dagen, både om sig selv, men også om hinanden.
Kasper forstod fuldt ud at fange mine intentioner for dagen og få det formidlet perfekt ud blandt deltagerne.
Derfor perfekt - 6 stjerner.

Anmeldt af Bente Bramming d. 24. januar 2017
5
1
5

Absolut tilfredse

Kasper Nielsen er en komiker, som er rigtig dygtig til at underholde alle slags målgrupper. En af Kaspers særlige evner er, at han er god til at inddrage publikum i sit show.
Vi inviterede Kasper til at underholde cirka 150 erhvervsfolk fra hele Haderslev kommune, og den opgave klarede han genialt. Han var i stand til at få alle til at grine og ikke mindst, så var han rigtig god til at inddrage publikum i sit show.
Vi er absolut tilfredse med Kaspers underholdning og det målrettede materiale, han havde forberedt til dagen.
5 stjerner herfra.

Anmeldt af Jasna Subasic d. 12. september 2016

Kontakt Kasper Nielsen

Kontakt Kasper Nielsen via formularen her, så vil Kasper Nielsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.