Kiss the Frog

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Kiss the Frog

Prisniveau

Kr. 8.000 - 50.000

Hjemby

Områder

Profil

Et helt igennem fedt og solidt live band med dygtige, legesyge og glade musikere. Live band på højt niveau med erfaring gennem mere end 10 år.
Den musikalske baggrund er i top og vi kan garantere en fest på scenen. Selvfølgelig et festligt, flot sceneshow til den helt store aften.
Vi har altid mange og gode anmeldelser og meget tilfredse kunder, private og offentlige arrangementer.
Du får hurtigt svar med et godt uforpligtende tilbud.

Læs mere...

Mere om Kiss the Frog

FESTMUSIK TIL LIVETS FESTER
KISS THE FROG kan levere musikken til alle livets fester! Vi tilbyder musikken til både private og offentlige arrangementer eller den store firmafest. Måske et mere dæmpet ensemble eller det store 6 mands orkester? Spillemanden med sin guitar eller sangerinden med sit klaver under middagen?

Repertoire
KiSS THE FROG spiller hits man både kan danse til og synge med på. Et bredt og solidt repertoire, der helt sikkert garanterer fyldt dansegulv og lidt for enhver musiksmag.

Når alt kommer til alt så handler en god fest om stemningen og det gode humør - en fest kan ikke laves om, derfor skal du vælge Kiss the Frog

Her på siden kan du se et lille udpluk af vores repertoire - numrene er ofte under udskiftning og tilpasset den enkelte fest.
Vi spiller primært dansehits til dansegulvet fra 70' 80' og op til nu.

Kontakt Kiss the Frog

Kontakt Kiss the Frog via formularen her, så vil Kiss the Frog vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.