Book klassisk musik nær Jystrup Midtsj her

5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som virksomheder, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det , så personer, der er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og det uden, at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Det brede udvalg dækker fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende community af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Har du en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller du er på jagt efter musikere, som tilbyder klassisk musik i nærheden af Jystrup Midtsj, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.