Book klassisk musik tæt på Roskilde her

5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest interessante med alt, hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idéen bag denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således, at folk, på jagt efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted; uden at de behøver betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har tillige et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er artist eller leder efter musikere, der tilbyder klassisk musik i nærheden af Roskilde, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.