Book klassisk musik tæt på Slagelse her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lukas Solo

Solo guitarist. Jazz, pop, fingerstyle, klassisk.
Musik til bryllup, dåb, konfirmation, firmafest, reception og kirke.
Bryllupsmusik, jazzmusiker.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Marco - Italienske sange og Arier

Jeg synger og optræder med kendte italienske sange og Arier.
Mit show er for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Jeg synger med in...

Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Adam Stadnicki

Konservatorie uddannet klassisk cellist og underviser.

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Freja Sibbern

Mangler du et musik-indslag til din begivenhed?
Freja er en ung musiker, som elsker at spille harmonika, klaver og så synger hun også. Hun spiller...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere , så folk på jagt efter den ideelle musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et stort udvalg af musikere indenfor alle interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et stigende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller leder efter musikere, der tilbyder klassisk musik nær Slagelse, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.