Komikere i Nordjylland

4.8

Nicolaj Lange

Nicolaj Lange tager udgangspunkt i sig selv som mand, far og ægtemand. Med farverige og malende illustrationer beskriver han den verden han genneml...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Christian Bols

Samlet 4. plads i finalen i DM I STAND-UP 2013.
Kåret af Faxe Kondi ifm. Zulu Comedy Festival#13 til komikeren med den bedste energi.

Christian...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Danielsen

Henrik Danielsen er en ung komiker fra Aalborg, hans komiske stil ligger i absurde samt de akavede handlinger som en voksen mand møder når han glem...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så folk, der søger efter den ideelle musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med ideer og inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...