Find stand-up komiker i Nordjylland her

4.8

Nicolaj Lange

Nicolaj Lange tager udgangspunkt i sig selv som mand, far og ægtemand. Med farverige og malende illustrationer beskriver han den verden han genneml...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Christian Bols

Samlet 4. plads i finalen i DM I STAND-UP 2013.
Kåret af Faxe Kondi ifm. Zulu Comedy Festival#13 til komikeren med den bedste energi.

Christian...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Danielsen

Henrik Danielsen er en ung komiker fra Aalborg, hans komiske stil ligger i absurde samt de akavede handlinger som en voksen mand møder når han glem...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen lige fra starten, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de skal betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har vi et stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også indbygget både YouTube og en blog med gode idéer og inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...