Find kor tæt på Gråsten her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer der leder efter den ideelle underholdning & musik, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen og booker vores underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har man også god mulighed for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter et kor i Gråsten, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...