Syng Selected

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Syng Selected

Prisniveau

Kr. 10.000 - 30.000

Hjemby

Varighed

Alt mellem 5 minutter og 1 time, afhængigt af hvordan du ønsker, at vi skal indgå i dit arrangement. Prisen vil også blive sat herefter.

Profil

Syng Selected er et rytmisk a capella-kor bestående af 32 af Danmarks dygtigste, unge korsangere i alderen 18-30 år. Koret blev dannet i 2014 og har i løbet af kort tid opnået stor anseelse inden for rytmisk kormusik, og har været rundt i hele Danmark og turneret i udlandet i både Sverige, Tyskland, Israel og New York. Vi består af sangere fra hele Danmark, så vi kan helt sikkert give dig et godt tilbud, uanset hvor i landet dit arrangement er!

Vi synger alt lige fra svenske kærlighedsballader, energisk up-tempo-numre og original musik - kunstnerne tæller blandt andet: Lisa Nilsson, Dotan, Sigrid, Saveus, Oh Land, James Blake, Aurora, og flere af sangerne i koret har også lavet musik og arrangementer til os. Vi har tidligere sunget med bl.a. Stine Bramsen, svenske The Real Group, Jasmin Rose & Roxorloops, og Vocal Line.

En koncert med Syng Selected er en energisk oplevelse, hvor de dygtige sangere tager lytterne med på en rejse i rytmisk kormusik med rytmisk charme og masser af underholdning!

Antallet af kormedlemmer ved arrangementet afhænger af varighed og pris, og derfor kan dette variere, så vi kan sammensætte det perfekte tilbud til dig!

Du kan finde os på din ynglings streaming tjeneste: https://orcd.co/spiraler

Kontakt Syng Selected

Kontakt Syng Selected via formularen her, så vil Syng Selected vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.