Ladies Affair

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Ladies Affair

Prisniveau

Kr. 6.000 - 14.000

Hjemby

Områder

Varighed

Afhængig af arrangement - fra 30 min til 3 sæt a 40 min

Profil

Ønsker I en elegant og velklingende musikalsk oplevelse til jeres arrangement, så vil Ladies affair være en oplagt mulighed. Ladies Affair blander latin, pop, funk og jazz, men krydrer det med vores egne fortolkninger og særlige ”Ladies Affair Sound”. Med vores repertoire rammer vi et meget bredt publikum. Vi kan både levere den stille eftertænksomme koncert eller et mere upbeat repertoire afhængig af, hvor og hvem vi spiller for.

Se hvad pressen skriver om "Ladies Affair":
“Ladies Affair leverer det ene velarrangerede nummer efter det andet, elegant og underholdende udført af de tre sangerinder. Der er kælet for de klanglige detaljer og numrene tilføres noget særegent musikalsk tryllestøv, når man får dette orkesters egen fortolkning af en række kendte og elskede numre, så publikum overbevises om, at det da er sådan, det skal lyde”.

Til en koncert vil man kunne opleve numre inspireret af eksempelvis Curtis Stigers, Bo Kasper, Elton John eller Stevie Wonder, hvilket også betyder, at vi ofte rammer et meget bredt publikum. Vores kendetegn er nærvær, glæde og musikalsk vellyd.

Med vores mere end 15 års erfaring som band, har vi med stor success optrådt i mange forskellige sammenhænge i både ind- og udland. Det gælder kultur- og jazzklubber, til festivaler, i kirker samt ved private arrangementer.

Vi er som udgangspunkt 3 sangerinder og 4 musikere, men der er altid mulighed for at justere vores band opstilling, så det passer til jeres arrangement.

Kontakt Ladies Affair

Kontakt Ladies Affair via formularen her, så vil Ladies Affair vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.