Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 dage

Laila & Maria

Prisniveau

Kr. 1.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Et par sange/koncert (ca 60 min.)/Baggrundsmusik (4-6 timer)

Profil

Velkommen på vores side, og tak fordi du kigger forbi!
Vi er en duo bestående af Maria Kofod Drejer, som er sanger, sangskriver og pianist, og Laila Knudsen, som er bratschist fra det Kongelige danske musikkonservatorium.
Hvis der er noget vi er glade for, så er det at komme ud og glæde mennesker med vores musik. Det er faktisk det vi brænder for: At røre mennesker med musikken.
Musik kan nemlig tale sit eget sprog, og når ord ikke slår til, så kan musikken tage over.

Læs mere...

Mere om Laila & Maria

Hvis du står og mangle noget god og stemningsfuld baggrundsmusik, så er vi de helt rigtige at kontakte. Hvis du skal giftes og vil have den helt rigtige sang sunget i kirken, så er vi bestemt også gode at kontakte. Hvis du skal holde en fest, og mangler noget god underholdning, giver vi gerne en lille koncert for dine gæster. Vi er også utrolig glade for at glæde den ældre generation med vores musik på plejehjem og omsorgcentre. Så om det er baggrundsmusik, koncert, musikalsk indslag, klassisk musik, musicals, pop, salmer, folkemusik, eller gode gamle slagere du mangler, så spiller vi faktisk det meste, og vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Laila & Maria

Kontakt Laila & Maria via formularen her, så vil Laila & Maria vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.