Lasse

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Lasse

Prisniveau

Kr. 1.000 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45min

Profil

Jeg spiller sange fra den danske og amerikanske sangskat i egne arrangementer for solo-guitar. Min inspiration kommer bl. a. kunstnere som Jan Johansson, og mine arrangementer har altid melodierne i forreste række, og mit eget improvisatoriske sprog lige bagefter, som får arrangementerne til at leve og ånde i nuet.
Jeg spiller til alt fra meditationsgudstjenester, natkirke og musikgudstjenester, til alle slags festlige lejligheder, spisninger, yoga-sessions og oplæsninger mm.

De danske højskolesange har fulgt mig gennem hele mit liv, fra da jeg var barn og min mor spillede Visen om de 18 Svaner på harmonika til familiesammenkomster på solbeskinnede sommerdage, til jeg som ung hjertesørgende voksen søgte tilflugt i Fortabt er jeg Stadig. Den samling af melodier og tekster som højskolesangbogen er, favner alt fra sorg til glæde, og det er derfor, jeg bliver ved med at vende tilbage igen og igen, og det er denne glæde ved og tilflugt i melodierne jeg gerne vil give videre.
Min kærlighed til den amerikanske standard-tradition er kommet til senere i mit liv og opblomstret yderligere under min tid på musikkonservatoriet, og jeg ser mange paralleller mellem de to traditioner, som også kommer til udtryk i min tilgang til de udvalgte standarder jeg spiller i mit set.
Tekst og melodi hænger uløseligt sammen, så når melodien får lov at stå knivskarpt, følger teksterne som vi kender og elsker usunget med for ens indre øre.

Kontakt Lasse

Kontakt Lasse via formularen her, så vil Lasse vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.