Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Aura Festsange (Laura Bligaard)

Prisniveau

Kr. 1.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Profil

Jeg hedder Laura og er 27 år gammel. Jeg er uddannet musiklærer og har sunget stort set hele mit liv. Jeg er både blevet undervist i klassisk og rytmisk sang, så mine genrer spænder meget vidt.
Jeg synger primært acapella, men har dygtige guitarister og pianister som jeg indimellem allierer mig med. Jeg vil gøre mit bedste for at gøre dit arrangement eller festlige indslag helt unikt. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere. :-)

Læs mere...

Mere om Aura Festsange (Laura Bligaard)

Aura Festsange
I oktober 2019 gjorde jeg alvor af at komme ud og optræde med min sang - og det har jeg ikke fortrudt et sekund siden. Der findes ikke nogen mere fantastisk følelse, end når man kan se, at ens sang går rent ind hos tilhørerne. Derfor sætter jeg også en stor ære i at levere et ordentligt produkt - hver gang!

Jeg har ikke et bestemt repertoire, men tager i stedet udgangspunkt i lige præcis dit ønske. Om det er Ed Sheeran, Rasmus Seebach, gode danske salmer eller noget helt fjerde, så er jeg frisk på udfordringen. Så vær ikke bleg for at være "krævende" med dine ønsker, vi skal helt sikkert nok finde en løsning, som passer perfekt til dig. Jeg synger primært acapella, medmindre der er et klaver til rådighed, så gør jeg også indimellem brug af dette. Har du brug for et længere musikalsk indslag, så har jeg pianister og guitarister, som jeg indimellem allierer mig med.

Jeg tilbyder at synge til alt fra bryllupper til begravelser, og har efterhånden en bred erfaring i at synge til disse arrangementer. Jeg er altid frisk på ideer - jeg har f.eks. sunget i en løbebutik, fordi ejeren havde fødselsdag og jeg har sunget til julefrokost på en spillebar.
Derudover har jeg sunget til bryllup i kirken og til festen, til runde fødselsdage, begravelser og bisættelser, konfirmationer, sølvbryllup osv.
Du er altid velkommen til at kontakte mig uforpligtende, og så kan vi forhåbentlig sammen finde en løsning, som passer godt til dig.

Kontakt Aura Festsange (Laura Bligaard)

Kontakt Aura Festsange (Laura Bligaard) via formularen her, så vil Aura Festsange (Laura Bligaard) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.