Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

LBS Festsange (Laura Bligaard)

Prisniveau

Kr. 500 - 5.000

Hjemby

Områder

Profil

Jeg hedder Laura og er 27 år gammel. Jeg er uddannet musiklærer og har sunget stort set hele mit liv. Det sidste års tid har jeg gjort meget i at synge til diverse arrangementer såsom bryllupper, begravelser, konfirmationer, fødselsdage osv. Jeg synger primært acapella, men har dygtige guitarister og pianister som jeg indimellem allierer mig med. Jeg vil gøre mit bedste for at gøre dit arrangement eller festlige indslag helt unikt. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere. :-)

Læs mere...

Mere om LBS Festsange (Laura Bligaard)

LBS FESTSANGE
For godt et år siden gjorde jeg alvor af at komme ud og optræde med min sang - og det har jeg ikke fortrudt et sekund siden. Der findes ikke nogen mere fantastisk følelse, end når man kan se, at ens sang går rent ind hos tilhørerne. Derfor sætter jeg også en stor ære i at levere et ordentligt produkt - hver gang!

Jeg har ikke et bestemt repertoire, men tager i stedet udgangspunkt i lige præcis dit ønske. Om det er Ed Sheeran, Rasmus Seebach, gode danske salmer eller noget helt fjerde, så er jeg frisk på udfordringen. Så vær ikke bleg for at være "krævende" med dine ønsker, vi skal helt sikkert nok finde en løsning, som passer perfekt til dig.

Jeg tilbyder at synge til alt fra bryllupper til begravelser.

Videoklip

Anmeldelser ( | af LBS Festsange (Laura Bligaard) : 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

skøn sangfugl

Hun fik udtrykt præcist det jeg ønskede med sangene og hun gjorde det med en fantastisk smuk stemme og stærk vokal. Vi var 60 mennesker til selskabet og hun kendte ikke en af os. Det har krævet mod og gode nerver.

Anmeldt af Elisabeth d. 18. maj 2019

Kontakt LBS Festsange (Laura Bligaard)

Kontakt LBS Festsange (Laura Bligaard) via formularen her, så vil LBS Festsange (Laura Bligaard) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.