Book foredragsholder i nærheden af Brædstrup med foredrag om ledelse her

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sit publikum med en spændende fortælling. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere bredt katalog end her hos Eventzonen. Eventzonen er en af Danmarks største tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opdage, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Her aftaler I også det tema eller de emner, som foredraget skal indeholde. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets tema er interessant. En succesfuld foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, og tilskuere, som higer efter at være med og få en masse viden om emnet. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kan komme omkring mange helt forskellige emner.

En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor man kan finde alle betydelige former for underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag denne portal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere som leder perfekt musik og underholdning kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker entertainere hos os.

Vores store sortiment strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der også et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Har du video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere i nærheden af Brædstrup med foredrag om ledelse eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...