Book foredragsholder nær Herning med foredrag om ledelse her

Livslyst

Foredrag eller Team Building dag med Værdi*Ledelse på alle planer fra egen ledelse til top ledelse, m/ fokus på kommunikation, lyst, værdi- og ener...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 8.000 - 60.000
Vis kunstnerprofil

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne gribe sit publikum med sin historie. Man oplever tit, at det faktisk er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende tjenester, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre detaljer omkring eventet. Herefter skal du blot have gjort folkene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et talrigt publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget handler om noget spændende. En succesfuld foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og tilhørere, som har lyst til at deltage og blive klogere på det givne emne. At få fat i publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere således at danskere, som er på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun behøver at lede ét sted, og det uden at de skal betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor mange kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i nærheden af Herning med foredrag om ledelse, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...