Find foredragsholder tæt på Skanderborg med foredrag om ledelse her

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sine tilskuere med en medrivende historie. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større udvalg at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen. Eventzonen er én af landets største tjenester til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og derefter fastslås pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige detaljer omkring arrangementet. Efterfølgende skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads på dagen. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og inspirerende. En spændende og levende foredragsholder der evner at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og tilhørere, som gerne vil være med og blive klogere på det givne emne. Hos Eventzonen kommer du sikkert i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring et stort udvalg af spændende emner.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, hvor man kan finde alle betydelige typer underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med portalen har hele tiden været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere som søger fuldendt underholdning & musik kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. Desuden er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Har du video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter foredragsholdere nær Skanderborg med foredrag om ledelse eller du selv er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...