Ledelse i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Ledelse i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende udvalg at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen. Vi er en af landets mest omfangsrige tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er aldeles let for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre øvrige detaljer om arrangementet. Efter alt er på plads med foredragsholderen, så er næste step at komme i gang med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper masser af tilhørere op på selve dagen. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets tema er interessant. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som formår at få tilhørerne involveret, samt naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er op til dig. Men via Eventzonen.dk får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som dækker et stort udvalg af interessante emner.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med denne portal lige fra starten, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere som leder fuldendt underholdning & musik kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer til alt indenfor fester og events. I tillæg er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du leder efter foredragsholdere i Nordjylland med foredrag om ledelse eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...