Book foredragsholder tæt på Odder med foredrag om ledelse her

Susanne Frandsen

Susanne Frandsen formår at flytte sit publikum til et højere bevidsthedsniveau og dermed en ny livsoplevelse. Flyt dig selv fra et liv i knokleri t...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Ledelse
Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 10.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil

Livslyst

Foredrag eller Team Building dag med Værdi*Ledelse på alle planer fra egen ledelse til top ledelse, m/ fokus på kommunikation, lyst, værdi- og ener...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 8.000 - 60.000
Vis kunstnerprofil

Kristine Karlshøj - Vandrecoach

VANDRING SOM TEAMBUILDING
Inviter dine kollegaer eller din ledergruppe med ud i naturen. Gennem sansebaseret vandring i naturen arbejder vi med de...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sit publikum med sin historie. Historien er det foredrag, der holdes, og skal I bruge en interessant foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her hos Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets største portaler, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du bruger vores portal, så vil du opleve, at det er utrolig let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Det er også her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre relevante detaljer om begivenheden. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste skridt at komme i gang med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper masser af tilhørere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som finder foredragets tema spændende. En vellykket foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, samt selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som dækker mange forskelligartede emner.

Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere således at danskere, der leder efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Vores udvalg dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere nær Odder med foredrag om ledelse, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...