Book foredragsholder nær Silkeborg med foredrag om ledelse her

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sit publikum med en medrivende historie. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de største portaler på det danske marked. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Det er også her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Når du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du gå i gang med at promovere begivenheden, så du er sikker på, der tropper et talrigt publikum op. Et publikum, som er interesseret i foredragets tema. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at finde frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og tilhørere, som ønsker at deltage og lære en masse om emnet. At få fat i et passende antal tilskuere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som kommer omkring et stort udvalg af interessante emner.

Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, hvor man kan finde alle relevante typer god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det så personer, som søger efter den ideelle musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der også et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så har man også god mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du søger foredragsholdere tæt på Silkeborg med foredrag om ledelse eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...