Ledelse i Sønderjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Ledelse i Sønderjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En god og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fange publikums opmærksomhed. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af landets største tjenester til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er super let at tage kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det tema eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver også aftalt her. Derefter skal du bare lave reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og inspirerende. Hvad kræver en vellykket foredragsaften mon? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sine tilhørere, og derudover en gruppe tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive mere vidende om emnet. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Eventzonen.dk er blandt landets mest interessante og største bookingportaler, hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så danskere, som søger efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog med inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har derudover et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for i god tid at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere i Sønderjylland med foredrag om ledelse, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...