Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

LinstoneBand

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Varighed

3 timer

Profil

Ønsker du et band der kan få jeres gæster ud på dansegulvet? Og er der ofte flere generationer til stede under jeres fest? Så er vi lige bandet for jer. Vi rammer alle aldre med vores musik, lige fra Kim Larsen, Johnny Mogensen, til Dodo and the Dodoes og Volbeat. Ønskes der bestemte numre, som lige har en speciel betydning for lige netop jer, så sig endelig til i god tid, så spiller vi den gerne til jeres arrangement.

Læs mere...

Mere om LinstoneBand

Vi er et festligt band, med flere års erfaring. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende samtale, om jeres arrangement, hvis i har spørgsmål, eller vil vide mere om hvad vi spiller. Vi køre ud til sjælland, Lolland-Falster og øer, samt langeland og Fyn. Vi repræsentere flere aldre i vores band, med en kvindelig sanger og pianist på 30, en lead guitarist på snart de 40, forsanger og rytmeguitarist på omkring de snart 50, en basist i 60érne og en trommeslager på 70, med 30 års god erfaring bag trommerne.

Kontakt LinstoneBand

Kontakt LinstoneBand via formularen her, så vil LinstoneBand vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.