Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

LinstoneBand

Prisniveau

Kr. 8.000 - 50.000

Områder

Varighed

3 X 75 min

Profil

Et af de absolut bedste partybands på Lolland Falster med et stort bredt repertoire der afpasses efter arrangementet.

Læs mere...

Mere om LinstoneBand

Normalt spiller vi 3 lange sæt af ca halvanden times varighed hvor vi bevæger os igennem 60´ 70`80`90`og helt nye hit. Vi har bestræbt os på at finde frem til lige præcis den musik der vil kunne fange de fleste og få gang i danse gulvet. I vil komme til at høre bla. Beatles-.Elvis- Shubidua-Bamses venner- Kim larsen- Ra Dee Oh- Dodo and the Dodos- Lady Gaga-Pointer sisters- Tina Turner og meget mere i den genre.
Bandet består af Katrine Linstone Larsen- Dennis Linstone- Allan Pedersen- Bo Møller - Martin Hultz Larsen.

Vi startede LinstoneBand i 2017 og har spillet til en masse forskellige arrangementer lige siden, indtil Coronaen satte en stopper for at spille ude, vi har i den periode fået 2 nye fantastiske folk med, der er kommet med godt humør og gå på mod og er faldet godt ind i den eksisterende besætning og er med til at løfte bandet til det niveau vi gerne vil være på.

Katrine er vores kvindelige forsanger der tager sig af de store hit lige fra Jeg vil lade lyset brænde og mega hittet Always remember med Lady Gagga og i den genre. Katrine er garant for en fantastisk stemme der tryllebinder de fleste og kan samle publikum omkring sig.

Allan tager sig af sang og kor og er bandets højeste der samtidig også har overblikket, Allan stiller som regel med et hav af guitarer og går op i at det skal lyde så autentisk som muligt.

Bo møller der har erstattet vores tidligere bassist , tilfører bandet energi, tigthed og godt humør og en masse spas og kommer med en solid band erfaring fra flere forskellige kendte og ukendte sammenhænge.

Martin der har erstattet vores tidligere trommeslager er faldet fuldstændig ind i holdet og har nogenlunde den samme humor som Bo, og falder utroligt godt i hak sammen i rytmegruppen. Martin spiller samtidig også med Sylvester Larsen.

Dennis sang og kor, Dennis er den ældste i bandet og prøver at holde samling på tropperne, Dennis har spillet stort set hele livet i forskellige bandsammenhænge.

Derfor samlet en særdeles rutineret gruppe som bestræber sig på at leverer top professionel musik til den forskellige udfordringer der kommer undervejs.

Videoklip

Kontakt LinstoneBand

Kontakt LinstoneBand via formularen her, så vil LinstoneBand vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Elsker dig som vinden blæser
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcGhrIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--81ba7f7f4c99187f2222995fbd9eb05efcf25d6a/Jeg_Elsker_Dig_Som_Vinden_Bl%C3%A6serJosh%20mp3%20(2).mp3
  2. 00:00 Hvis det blir
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcFJrIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--f132a5ec1157cad18d379955cb2ef43b4a5e90ec/Hvis_Det_Bli'r_Josh%20(Hvis%20det%20blir%20mp3.mp3