Maline Heiberg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Maline Heiberg

Prisniveau

Kr. 2.500 - 5.000

Hjemby

Varighed

5 min. - 4 timer

Profil

Søger du en nærværende, indlevelsesrig og dygtig sanger? Så er det mig du skal skrive til! Jeg spiller til bryllupper, konfirmationer, begravelser og andre begivenheder, hvor en sang kan hjælpe med at sige, det ordene ikke kan.

Jeg er 27 år og er uddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatorie hvor jeg dimitterede i 2023. Jeg er freelance-musiker og lever af at undervise, skrive musik og optræde i alle mulige forskellige konstellationer.
Jeg er en erfaren sanger som altid leverer et højt niveau og en unik oplevelse, når jeg optræder. Jeg optræder solo akkompagneret af klaver eller guitar, eller som duo. Med min stærke og inderlige stemme formår jeg ofte at synge mig ind i hjerterne på mit publikum. Jeg kan begå mig i mange forskellige genrer, og tager imod et hvilket som helst sangønske. Jeg synger til konfirmationer, bryllupper og begravelser, samt andre begivenheder, hvor min stemme kunne passe ind.

Kontakt Maline Heiberg

Kontakt Maline Heiberg via formularen her, så vil Maline Heiberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.