Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Mia Loua

Prisniveau

Kr. 500 - 15.000

Hjemby

Områder

Profil

Størst af alt er kærligheden <3
Uanset om anledningen er bryllup, konfirmation, begravelse eller andre store livsbegivenheder, hjælper jeg til at gøre dagen stor og mindeværdig. Jeg har en blid og smuk stemme, der kan fylde et rum og røre selv den hårdeste onkel.

Læs mere...

Mere om Mia Loua

Jeg er der for at gøre Jeres dag til noget ganske særligt og jeg kan opfylde de fleste behov i har. Jeg synger både på dansk og på engelsk og hjælper også gerne med forslag til sangvalg. Jeg synger både acapella og kan også spille klaver til. Jeg er også sangskriver og tekstforfatter, så jeg hjælper også gerne med at putte en melodi på en tekst, eller skrive en tekst.

Ydermere tilbyder jeg også at lave indspilninger af særligt udvalgte sange, som du/I har særlig kært. Det kunne eksempelvis være børnesange til dåbsgaver, en bryllupssang til din elskede, en særlig sang til din mor eller andet. Skriv til mig, så finder vi ud af detaljerne.

Mere om Mia Loua som artist:
"Mia Loua er en erfaren sangerinde, der har gjort sit indtog på den danske musikscene gennem en del år. Den Aarhusianske sangerinde skriver iørefaldende blid popmusik på dansk. De personlige tekster er nærværende og handler for det meste om kærlighed i alle dens mange afskygninger - ofte den svære en af slagsen. Med Mia Louas blide stemme, melodiske og ærlige tekster og med et lille glimt i øjet underholder og fanger hun sit publikum. Musikken veksler mellem ægte blid pop i singer/songwriter stil, til nogle anderledes spændende elementer i form af skæve taktarter og specielle instrumenter. Når Mia Loua synger andres sange, gøres det med stor indlevelse og den smukkeste og mest rørende klang. Hun er virkelig en booking værd. "

Kontakt Mia Loua

Kontakt Mia Loua via formularen her, så vil Mia Loua vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.