Miguel el Zorro

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Miguel el Zorro

Prisniveau

Kr. 3.000 - 12.000

Hjemby

Varighed

30 - 45 min.

Profil

Oplev en magisk aften med Miguel el Zorro, kendt fra TV2.
Det er underholdende - Det er ubegribeligt - Det er magisk!
Mere end 20 års erfaring viser, at det ikke kun er trylleshowet, der efterfølgende vil få rosende ord, men lige så meget arrangøren!

Miguel er en international tryllekunstner, som udover Danmark også har tryllet på restauranter og caféer på Gran Canaria, Cruise Ship til Oslo og back stage for de kendte til Energy Radio Awards i Sverige.

Siden år 1998 har Miguel underholdt professionelt lige fra private fester til live optræden på TV.
Han har udviklet et utroligt morsomt trylleshow (Magic Comedy Show) som Den Spanske Guvernør med god kontakt til publikum, som får lov til at komme op på “scenen” og assistere til de fleste tricks. En sikker succes for god underholdning og imponerende magi på samme tid.
Miguel tryller også på engelsk og spansk.

Man kan også vælge Close-up trylleri eller Mental Magi.

CAMILLA NIELSEN, VISMA SERVICES DANMARK (julefrokost med 200 deltagere)
"Det var en stor fornøjelse at have hyret Miguel el Zorro til vores firma julefrokost. Han er en tryllekunstner, der fanger publikum med sin virkelig sjove humor og sit dygtige talent inden for tryllekunst. Det var en vellykket aften og et godt indslag. Både chefer og kollegaer blev inddraget i showet, hvilket gør det lidt sjovere at se et trylleshow, efter min mening.
Så kan varmt anbefale Miguel el Zorro til en firmafest! "

Kontakt Miguel el Zorro

Kontakt Miguel el Zorro via formularen her, så vil Miguel el Zorro vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.