Mobildiskotek Jukeboxen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 25 dage

Mobildiskotek Jukeboxen

Prisniveau

Kr. 3.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

Max 6 timer, derefter 500 kr for hver ekstra time

Profil

Mobildiskotek Jukeboxen er et professionelt diskotek fra Odense, med unge erfarne mennesker bag, og man finder ikke nogle andre gutter som gør så meget ud af at køre et mobildiskotek som vi gør! Nogle af os har allerede mere end 16 års erfaring indenfor branchen, og det går kun fremad. På grund af vores unge alder kan vi holde gang i festen hele arrangementet igennem, og med vores "know-how" og ekspertise kan vi garantere for en vellykket fest!

Vi råder over en håndfuld prof. DJ's, som der virkelig kan forstå at sætte gang i festen! Vi formår at tilpasse musikken helt perfekt til de enkelte arrangementer og det krydret med et farverigt lysshow, konfetti, og imponerende lydanlæg mm. gør dit arrangement helt uforglemmeligt!

Vi har spillet til lidt af hvert, og ved derfor hvad du som kunde vil have til dit arrangement, hvad end det så må være en 40 års fødselsdag eller et halbal eller måske noget helt tredje? Referencelisten er nemlig lang, og indeholder alt lige fra byfester, halfester, svendegilder, alle former for fødselsdage samt julefrokoster og firmafester mm.

Vores udstyr er toppen af kransekagen, så her taler vi om udstyr der ikke bare lige pludselig står af. Det kan holde til at være on tour på landevejene, og vi servicerer også jævnligt udstyret, så vi er sikre på at det fungerer 100% optimalt til næste arrangement, så du som kunde er sikret et vellykket arrangement med garanti!

Kontakt Mobildiskotek Jukeboxen

Kontakt Mobildiskotek Jukeboxen via formularen her, så vil Mobildiskotek Jukeboxen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.