Mone & Fricco

Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 31 dage

Mone & Fricco

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Aftales

Profil

Mone & Fricco underholder til alt lige fra børnefødselsdage til receptioner og firmafester, hvor vi kan tage imod Jeres gæster, få dem til at føle sig velkomne og veltilpasse. Vi kan også integreres i en større forestilling eller show, med vore små indslag.

Børneshow
Vi tilbyder en børneforestilling med overraskelser, hvor de to klovner, på en helt uvoksen måde, skaber masser af misforståelser og forvirring ud af dagligdags situationer. Mone & Fricco skaber direkte kontakt med publikum og fremkalder masser af latter. Vi spiller vores show på alle mulige steder lige fra børnehaven til indkøbscentret, indendørs såvel som udendørs. Vi kan blande vores tilbud med de øvrige såsom cirkus workshops, walk around, balloner og klovnebilen, såfremt De måtte ønske det.

Børnecirkus
Vi kan tilbyde verdens mindste klovne cirkus forestilling. Vi spiller på en lille cirkusmanege med cirkustæppe, som giver en ægte cirkus oplevelse i miniature. Forestilningen passer såvel til de mindste som til hele familien og bliver højdepunktet til en fest hvor de yngste er i centrum. Vi spiller både indendørs og udendørs. Og selvfølgeligt er børnene med i forestillingen, ikke kun som tilskuere, men også som deltagere og hjælperel.

Kontakt Mone & Fricco

Kontakt Mone & Fricco via formularen her, så vil Mone & Fricco vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.