Musikfabrikken

Prisniveau

Kr. 7.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-50 minutter

Profil

Musikfabrikken åbner et maskinrum af vellyd med deres iørefaldende sange, svedige beats og svimlende effekter. De viser med entusiasme og glimt i øjet hvor sjovt og nemt det er at producere musik og at der er musik i alt. I sangene møder man alle Musikfabrikkens medarbejdere; Ekko Emil, Rikke Rumklang, Compressor Carsten, Benjamin Beatmaskine og Filter Fatima, som legende og intuitivt viser hvilke elementer en sang består af og hvordan effekter kan forlænge, forkorte, udvide og transformere lyd. Musikfabrikken består af Martin Simonsen og Maline Heiberg som skriver og producerer musikken.

På Musikfabrikken er der ingen musikinstrumenter, fordi medarbejderne bruger kroppen og stemmen som instrument. Et tramp i gulvet kan lyde som en stortromme, et klap en lilletromme og et lille ‘uhh’ kan blive til tonerne på keyboardet. Martin og Maline inddrager børnene i deres brug af musikalske elementer og effekter, og lader børnene hjælpe med at finde på nye lyde til beats og til at synge med. Det bliver til vellydende ørehængere, med fængende melodier og omkvæd man kan synge med på og danse til.

Videoklip


Kontakt Musikfabrikken

Kontakt Musikfabrikken via formularen her, så vil Musikfabrikken vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.