Musik Kusken

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Musik Kusken

Prisniveau

Kr. 3.000 - 14.000

Hjemby

Profil

Musik Kusken Vi er et firma som kan hyres både som mobil diskotek eller stationære dj's på i forvejen eksiterende diskoteker. Vores mobile anlæg kan leveres i alle størrelser, fra det lille lette i et festtelt eller forsamlingshus, til det helt store stadion eller hal anlæg.

Prøv os vi garantere et unikt show, fantastisk lyd, og det helt rigtige musik til netop din fest.

D.J. Elvis som er 39 år gammel og har drevet mobil diskotek i mere end 25 år. Han er all round dj, som kan spille til stortset alle fest typer og de fleste genre indenfor musik. Han foretrækker dog et voksent publikum som er til pop, rock, disco, og dansktop fra 1950-1990 + enkelte nyere hits. D.J. Elvis var kun 13 år gammel da han for første gang stod bag en dj-pult til en skolefest, han blev bidt af det, og kun ½ år senere startede han sit første mobil diskotek. Da han blev 18 år, havde han 2 store diskoteker (det ene var faktisk nordjyllands største på daværende tidspunkt) og tog desuden ud og spillede på stationære diskoteker over hele landet, samt lokal radioer i Aars, Randers, Ebeltoft, Esbjerg og Varde. Som 30 årig solgte han de 3 største af hans dengang 5 diskoteker, udlejning, salg, booking osv. energien var brugt op, vinylens tid var slut, og der skulle ske noget nyt. Han begyndte at køre taxa, og tog i 5 år kun ud og spille for voksne mennesker, som ren hobby. Som 35 årig møder han Mr. Moving og pludselig er der igen noget der slår gnister, energien vender tilbage og inden længe har de sammen startet Musik Kusken, som nu er vokset til at rumme 4 dj's, udlejning, salg, samt booking.

Mr. Moving er 32 år og har været dj on/off i 15 år. Både stationært og på forskellige mobil diskoteker, samt radiostationer i slutningen 90'erne. Han kan spille til sortset alle festtyper, hvad enten du er helt ung eller meget voksen, han foretrækker dog et friskt voksent publikum som er til pop, rock, disko, og dansk musik fra 1980- idag. Som 28 årig mødte han D.J. Elvis, som ellers var ved at trække sig ud af showbizz, men for sjov tager de ud og spiller et par jobs sammen. Begge havde oplevelsen af at de sammen leverede de bedste jobs de nogensinde havde spillet, og derfor starter de kort efter Musik Kusken.

Sammen levere de et helt unikt og fantastisk show, hvor publikum både får noget at grine af, lidt til tankevirksomheden, og allervigtigst får danset fødderne ømme. De bruger begge mikrofon, og kan med garanti få liv i selv de sløveste dansefødder. Du vil genopleve de store hit's fra da du var ung, da du første gang blev forelsket, og helt frem til idag. Dette vil uden tvivl få folk til at synge, og rejse sig fra stolene og få dansegulvet til at gynge.
Skulle nogen fra publikum selv komme i tanke om nogen hit's de gerne vil høre er de selvfølgelig mere end velkomne til at komme med opfordringer. Hvis vi har det, spiller vi det, og vi har altså det meste.
For dem handler det først og fremmest om at levere et job der gør publikum glade og som publikum husker flere år efter.

Kontakt Musik Kusken

Kontakt Musik Kusken via formularen her, så vil Musik Kusken vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.