Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 timer

Nanna Cathrine

Prisniveau

Kr. 2.000 - 4.000

Områder

Profil

Leder du efter en smuk stemme til at sætte et helt særligt præg på bryllup, begravelse eller en anden speciel lejlighed, så har du fundet den rette. Om det er en sang i kirken, eller et lille sæt med romantiske eller hyggelige sange som indslag under middagen, udfører jeg det med den inderlighed, ærlighed og integritet det kræves af et sådan arrangement.
Med mig har jeg min guitar, et stort varmt smil, og ønsket om at bidrage med noget helt specielt og personligt til jeres arrangement!

Læs mere...

Mere om Nanna Cathrine

Kirken er et smukt sted hvor nye eventyr begynder, og gamle eventyr slutter. Det er et sted man samles for at fejre, for at tage afsked, for at mindes, for at glædes og for at sørge.
Der er intet som musik til at forstærke de følelser der vækkes i et sådan rum. Ligesom livet, døden og kærligheden, er musik uhåndgribeligt, personligt, smukt og ærligt.
Når dette forenes med jordnær lyrik der afspejler vores følelser, opstår magien. Vi sætter ord på det uforklarlige, vi skaber minder vi kan gemme for altid. Vi fremhæver det smukke i alle oplevelser, triste som lykkelige.
For mig er det en enorm ære, at bidrage på denne måde til bryllupper såvel som begravelser. Skriv til mig om dine øsnker og ideer, og jeg skal gøre mit bedste for at indfrie dem.
Jeg er sanger og sangskriver og kan levere både original musik og numre som du/I ønsker. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kontakt Nanna Cathrine

Kontakt Nanna Cathrine via formularen her, så vil Nanna Cathrine vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.