Nanna & Zac

Svarprocent

75 %

Svartid

Inden for 12 dage

Nanna & Zac

Prisniveau

Kr. 6.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

fra en enkelt sang op til en hel aften

Profil

Professionel, ung duo med kærlighed til soul, RnB, funk og pop sætter stemningen til dit bryllup, reception, firmafest eller lign.

Nanna Bottos og Zacharias Celinder er to professionelle musikere fra København som sammen og hver for sig har spillet med bl.a. Burhan G, Cisilia, Ericka Jane, JULIAS MOON, The Mountains og mange flere.

De har sammen spillet backing i Talkshowet "Vi ses hos Clement" for Ericka Jane (klippet kan ses på DR2's hjemmeside) og spillede begge i "P1 Morgen" d. 31. december 2016 en tribute til David Bowie, Prince, Leonard Cohen og George Michael (hør programmet på P1 morgens hjemmeside)
De har bl.a. spillet dinner på D'Angleterre og er nogle af de mest eftertragtede live og studiemusikere i København. Nanna og Zacharias kan ofte opleves rundt omkring på Københavns spillesteder.

Nanna er 25 år og uddannet rytmisk sangerinde fra konservatoriet og er også en fremragende pianist. Hun lever af at spille musik, og har sit eget soloprojekt "Nanna Bottos", bandet "IDA RED" og en duo med den elektroniske musiker "Spejderrobot". Samtidig spiller hun cover til alt fra bryllupper til firmafester både solo, duo og med fuldt band og har erfaring med at spille alt fra jazz og pop til funk og soul.
Nanna har som sanger varmet op for kunstnere som Macy Gray, Aura og Emilie Nicolas og bl.a. sunget til Hans Pilgaards bryllup sommeren 2016. Hun har desuden medvirket som kor på The Mountains single "There is Always Hope" som blev "P3s Uundgåelige" i 2016.

Zacharias har spillet musik hele sit liv og er en fremragende guitarist, pianist, bassist og sanger. Hans høje ambitioner og kærlighed til musik har gjort ham til en af de mest eftertragtede funk/soul musikere i Danmark trods sin unge alder på 23 år.
Han har sit eget soloprojekt "ZAC" hvor han skriver, komponerer og producerer alting selv og det er spået til at blive et af de helt store og nye skud på stammen i danske og internationale funkmiljøer.
Zacharias har spillet København tyndt det sidste mange år og er en utrolig populær guitarist. Han har bl.a spillet med Burhan G til P3 Guld og Danish Music Awards, med JULIAS MOON og med Cisilia i "Go'Morgen Danmark".

Sammen udgør det den knivskarpe duo Nanna & Zac med deres fælles kærlighed til soul, RnB og funk - af deres store inspirationskilder kan nævnes Prince, Michael Jackson, Beyoncé og Aretha Franklin. Hvis du også har kærlighed til samme genrer finder du næppe en mere passende duo end dem!

Kontakt Nanna & Zac

Kontakt Nanna & Zac via formularen her, så vil Nanna & Zac vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.