Hard rain

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Hard rain

Prisniveau

Kr. 2.500 - 7.000

Hjemby

Varighed

2x45 minutter

Profil

Bob Dylan i ord og toner. Vi holder os til perioden 1962-1975. Tag med på et trip på et magisk hvirvlende skib, hvor anekdoter og musik måske får dig til at glemme idag indtil imorgen. Vi optræder både med koncerter og musikalske foredrag, solo, duo eller trio.
Hard Rain er Jens Ferslev, piano, Jesper Uno Kofoed, perkussion, Nicklas Burman guitar og vokal.

Bob Dylan ankom til New York i 1961 efter et kort ophold på college i Minneapolis og en transformation, dels fra Zimmerman til Dylan og dels fra rock'n'roller med smag for Little Richard og Gene Vincent til folknik med akustisk guitar og en stor kærlighed til Woody Guthrie. I '62 udkommer hans debutalbum, og i de følgende år tager han verden med storm. Dylan står som singer/songwriternes godfather og har gennem årene formået at forblive et mysterium gennem sin tvetydige tilgang til tekst, image, myte og medier. Når biografiens sand, falsk og måske skrælles væk, står et imponerende lyrisk livsværk tilbage.
Hard Rain koncentrerer sig om perioden '62-'75, i hvilken Dylan talrige gange genopfinder sig selv, sin sangskrivning og sin genre, hvis man kan tale om én, til begejstring og forargelse for fans og den vestlige verdens kulturscene i det hele taget.
Tag med på et trip på et magisk hvirvlende skib, hvor anekdoter og musik måske får dig til at glemme idag indtil imorgen.
Hard Rain er Jens Ferslev, piano, Jesper Uno Kofoed, perkussion, Nicklas Burman guitar og vokal.

Kontakt Hard rain

Kontakt Hard rain via formularen her, så vil Hard rain vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.