Nissemaling og balloner

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Nissemaling og balloner

Prisniveau

Kr. 690 - 2.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-6 timer

Profil

Ansigtsmaling & events kommer som nissekone og hygger om børnene. Ansigtsmaling, ballondyr, glimmer tattoo og fælles lege. Et ekstra nissedrys af tryllestøv og børnene er fine og glade.

Ansigtsmaling til julefrokosten, fødselsdagen, bryllup, fastelavn m.m.

Glimmer tatoo på arm, skulderblad eller andet sted er smuk og holder i op til en uge. Vælg selv motiv og farver på glimmeret. Om aftenen glimter det ekstra smukt i lysets skær. For både små børn, til tenagere og voksne. Glimmer tatoo kan holde til at man sveder og bader!

Ballondyr for børn. Hatte, blomster, hunde, bamser og hvad der nu ønskes.

Fællesleg er en god måde at ryste gruppen sammen. Man kan få bedre kendskab til et menneske under en times leg og spil end ved samtaler gennem et år. (Platon - 450 f.kr.) Vi har det sjovt når vi leger sammen og så lærer vi også lidt om os selv og om hinanden. Legene er designet til at rumme store og små i samme gruppe. Programmet sættes sammen til den specifikke gruppe og de givne rammer. Både for voksne alene (teambuilding) såvel som for voksne med børn (familiearrangement) eller kun for børn (børnefødselsdag)(børn under 3 år dog med lidt ekstra voksenhjælp). Fortæl mig lidt om gruppen af deltagere og rammerne for arrangementet, så jeg kan give et bud på mulighederne.

Om mig:
Jeg hedder Irene Jørgensen og er uddannet bevægelsespædagog, klovn og legeinstruktør. Jeg elsker at lege og er en kreativ sjæl. Jeg er fascineret af kontakten mennesker imellem og hvordan man kan modellere dynamikken i en gruppe. Når jeg ansigtsmaler, ser jeg hvordan prinsessen, heksen, ridderen eller monsteret går ud i livet med en ny karakter at lege med.
Når vi leger fælleslege, opbygger vi relationer og opdager nye sider af hinanden og os selv. Da jeg står som moderator, er jeg garantien for, at alle som deltager har det sjovt og deltager på egne præmisser. Legene jeg benytter er både gamle lege fra middelalderen og nye lege. Programmet tilpasses gruppen og omgivelserne. Vi skal derfor tale sammen først, så jeg får et godt indblik i din gruppes ønsker og behov.

OBS! prisen angivet er timepris! Spørg for nærmere pris på netop dit arrangement.

Kontakt Nissemaling og balloner

Kontakt Nissemaling og balloner via formularen her, så vil Nissemaling og balloner vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.