Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Oliver Sommer

Prisniveau

Kr. 700 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

op til 9 timer

Profil

Jeg er en ung sologuitarist der spiller og synger lige hvad du kunne tænke dig til dit arrangement. 8 års erfaring og uddannelse på Den Rytmiske Højskole. Lidenskab og masser af God energi medfølger. Skriv til mig for et uforpligtende tilbud

Læs mere...

Mere om Oliver Sommer

I efteråret 2017 havde jeg et semester på den rytmiske højskole hvilket udviklede mine tekniske evner yderligere, samt gjorde mig rolig foran et publikum. Jeg har meget passion for musik og elsker at udtrykke mig med både mine egene og andres sange. Om du har brug for en intim performance eller en der får publikum i humør til at danse og synge så kan jeg levere.

Prisen afhænger af hvor længe du booker og hvor i landet det ligger – det er fuldstændig uforpligtende at kontakte mig. Ring/skriv endelig - så giver jeg et tilbud!

Jeg spiller en hvilken som helst sang/sange du kunne tænke dig - dog skal det siges at jeg skal vide i god tid hvad du kunne tænke dig.

Kontakt:

Tlf: 25 96 99 99
Mail: Oliver.v.sommer@gmail.com

Kontakt Oliver Sommer

Kontakt Oliver Sommer via formularen her, så vil Oliver Sommer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.