Svarprocent

94 %

Svartid

Inden for 2 dage

Oliver Sommer

Prisniveau

Kr. 750 - 2.000

Hjemby

Områder

Varighed

op til 6 timer

Profil

Singer-Songwriter Oliver Sommer med 8 års erfaring og uddannelse på Den Rytmiske Højskole. Passion og masser af god energi medfølger. Skriv til mig for et uforpligtende tilbud

Læs mere...

Mere om Oliver Sommer

-Originalnumre-
Oliver Sommer er en 22-årig singer-songwriter og guitarist som skriver melankolsk og reflekterende alternativ folk/dark indie. Med hurtige fingre, poetiske linjer og vandrene melodier fortæller Oliver om de små og store kampe i livet. Farverige akkorder og fint fingerspil, sammenflettet med en blottet og rørende vokal giver et udtryk der er lige så tankevækkende, som det er rørende.

Som selvlært guitarist, sangskriver og producer har Sommer selv fundet kærligheden til musikken. Sangskrivning startede som en dagbog for ham i hans gymnasietid, og gennem årene udviklede det sig til en passion for at skrive poetisk og eksistentiel musik. Efter et semester på Den Rytmiske Højskole i 2017, med fokus på sangskrivning og produktion, brugte han de næste år på at optræde og udvikle sin musik. I 2019 udgav han singlen ’A Breeze’, produceret af veteranen Frederik Vedersø (The White Album og The Eclectic Moniker), et varmt og omfavnende folk nummer, perfekt til lune sommeraftenener. Til kontrast, har hans musik siden 2019 bevæget sig mod et mørkere og mere nihilistisk hjørne. Sange om den absurde dødelighed, fordrejede selvbilleder i vores social-media verden, og den evige kamp mod tiden, er emner man finder i hans nye musik. Men fortsat føles hjertet af optimisme og liv stadig i hans tekster og hans udtryk.

Denne kontrast mellem lys og mørke er hvad der gør Olivers musik til noget specielt – et øjeblik er man i legende glæde, og den næste i dyb sorg. Som lytter får man en oplevelse der stimulerer hele det følelsesmæssige spektrum - og et hoved fuld af tanker, når showet er forbi. Den musikalske kontrast kan også mærkes andre steder: I kernen af Olivers udtryk som guitarist findes der både de hypnotiserende fingerspils-mønstre fra Bon Iver – såsom de hurtige licks og skalaer fra Hozier eller John Mayer. Som guitarist løfter Oliver hans akustiske sange – han skaber tempo og energi med hans hurtige fingerspil, licks, og en besat fokus på de små detaljer. I hans alternativ-folk/dark-Indie verden mister man hurtigt sig selv i en forestilling der sætter tekniske evner, såvel som poetisk sprog på scenen.

-Akustisk fingerspil og improvisation-
Oliver tilbyder også improviseret akustisk fingerspil til baggrund for eksempelvis konfirmationer, fester eller bryllups-middage. Dette lægger en hyggelig og livlig stemning hvor Oliver altid har fingeren på pulsen og mærker hvad stemningen har brug for/lyst til. Der tilpasses både let høj og lav volumen – samt mere/mindre energisk spil.

Jeg har en højtaler, mikrofon, samt en mikserpult som han kan tage med om der er behov.

Rejsegebyr pålægges ved behov

Jeg ser frem til at høre fra dig, og til at spille til dit arrangement!

Kontakt:

Tlf: 25 96 99 99
Mail: Oliver.v.sommer@gmail.com

Videoklip

Anmeldelser ( | af Oliver Sommer: 4,6 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Kæmpe anbefaling.

Mega dygtig, professionel og en must have til alle fester !

Anmeldt af Arian Dadgar d. 31. juli 2022
5
1
5

Sang og guitarspil til perfektion.

Alt kommunikation har været god. Der er altid blevet svaret hurtigt.
Oliver skulle spille ved vores vielse og gjorde det til perfektion. Man var slet ikke i tvivl om at han havde øvet sig på at gøre de sange vi havde ønsket til vores og at det passede til stemningen. Han er en MEGET dygtig sanger og guitarspiller, som virkelig engagerer sig og man kan mærke hans passion for musik skinne igennem. Vi er meget taknemmelige.

Anmeldt af Pernille Dalsgaard d. 6. juni 2021

Kontakt Oliver Sommer

Kontakt Oliver Sommer via formularen her, så vil Oliver Sommer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 A Cheap Trick
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaWR0IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--cb8ae0e4060e283d1983572f7b6d883df83a510f/A%20cheap%20trick%20(Stripped%20Version).mp3
  2. 00:00 Under The Moon
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaWh0IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--bdf096f15e45e7f4c1bb7fdd442dadb9ba458961/Under%20The%20Moon%20MGK.mp3
  3. 00:00 A Breeze
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaWx0IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--70877fbf1911756fe2b602810b5f98f8e73548be/A%20BREEZE%203%20(online-audio-converter.com).mp3