Oliver Stanescu

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Oliver Stanescu

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Varighed

10-60

Profil

🏆 Vinder af Zulu Comedy Galla Talentpris 2022
📺 Melvin Kakooza Show 2022
📺 Stor aften m/ Simon Talbot på TV2
📺 Zulu comedy galla 2021
📺 Zulu open mic 2021 og 2022
🏆 Vinder af “de nyeste nye” 2017
🎤Go Tur Hjem podcast
🎤Usynligt syg podcast
📸Idémand og manusforfatter på internetserie “Krejlerne” 2021
⭐️Finalist i DM i stand up 2021
🎤Twomanshowet “uden emne” m. Anne Bakland

Stand-up komikeren Oliver Stanescu debuterede i 2017 og samme år vandt han stand-up talentkonkurrencen ”De nyeste nye”. Siden da er det gået rigtig stærkt.

Oliver Stanescu slog i 2021 for alvor sit navn fast, med sin optræden til Zulu Comedy Galla (TV2 Zulu) og året efter vandt han Zulu Comedy Gallas ”Talentprisen”.

Oliver er med andre ord virkelig en komiker du burde holde rigtig godt øje med!

Olivers stil på scenen bærer præg at stærke punchlines, leveret meget tilbagelænet, og med et smil på læben.

Olivers stand-up tager ofte udgangspunkt i egne oplevelser og sjove observationer fra hverdagen.

Derudover er Oliver virkelig god til at gribe det der sker i rummet og bruge det i sin optræden, da han elsker at inddrage impro-comedy i sit show, som gør oplevelsen endnu mere unik og nærværende for publikum.

Oliver har derudover optrådt adskillige gange på Tv2 og Tv2 Zulu, senest i Melvin Kakooza Show (TV2), En Stor aften med Simon Talbot (TV2) og Zulu Open mic i 2021 og 2022 (TV2 Zulu).

Derudover var Oliver finalist til DM i stand up i 2021 (TV2 Zulu).

Oliver har trods sin forholdsvis korte tid i comedy-branchen allerede haft premiere på sit første solo stand-up show ”Kronisk Sjov”, som han lige nu er på tour med.

Oliver arbejder også med comedy uden for scenen, f.eks som skriver på diverse tv-programmer og i 2021 var Oliver aktuel med internet satire-serien ”Krejlerne”, hvor han både var idémand, manusforfatter og en af seriens to hovedroller.

Oliver er også vært på podcasten ”Go tur Hjem”.

Vanvittigt sjovt - Mads B 🌟🌟🌟🌟🌟
Super godt show - Gitte J 🌟🌟🌟🌟🌟
Skide godt - Christian D 🌟🌟🌟🌟🌟
Charmerende og fantastisk sjov fyr - Peter V 🌟🌟🌟🌟🌟

Musikafspiller

  1. 00:00 comedy zoo
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdWNMIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--0c645530d7b9319f1b821b22e2d2bace6376f12a/comedy_zoo_oliver_Stanescu.mp3?5722835

Videoklip


Anmeldelser ( | af Oliver Stanescu: 4,8 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser )

5
1
5

Nærvær, improvisation og megen latter

Oliver Stanescu fortjener uden tvivl en fem-stjernet anmeldelse for sin optræden ved Videnscenter for Velfærdsteknologis seminardage i Nyborg. Hans nærvær og evne til at improvisere var intet mindre end imponerende og satte en fantastisk stemning for os alle.

Efter en lang arbejdsdag var vi alle trætte og udmattede, men Oliver formåede på mirakuløs vis at få os til at glemme vores træthed og give os en uforglemmelig oplevelse. Hans skarpe sans for humor og evne til at læse rummet gjorde ham til den perfekte underholder. Han kunne tilpasse sin optræden efter vores humør og reaktioner, hvilket gjorde det hele endnu mere fornøjeligt.

Det mest bemærkelsesværdige ved Oliver var hans evne til at få samtlige i salen til at grine. Uanset vores baggrund, interesser eller alder, formåede han at ramme den helt rigtige tone og få os til at grine hjerteligt sammen. Hans jokes og anekdoter var ikke kun sjove, men også relevante for de deltagende på seminardagene, hvilket gjorde hans optræden endnu mere værdifuld. Han havde tydeligvis sat sig ind i vores baggrund og formåede at flette det ind i sin optræden.

Oliver Stanescu bidrog uden tvivl til at gøre seminardagene uforglemmelige. Vi kan kun give ham vores varmeste anbefalinger og håber at have mulighed for at opleve hans talent igen i fremtiden.

Anmeldt af Ditte Skou Nielsen d. 3. oktober 2023
5
1
5

Konge underholdning

Super underholdning. Flink fyr.

Anmeldt af Jesper Stokholm d. 22. maj 2022

Kontakt Oliver Stanescu

Kontakt Oliver Stanescu via formularen her, så vil Oliver Stanescu vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.