Optur

Prisniveau

Kr. 12.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45 min. (eller efter ønske)

Profil

Drømmer du om en ornlig' fest, hvor du næsten ikke ka' komme ned fra dansegulvet? Så var det godt du fandt os! Optur er klar til at sætte ind og give dig og dine venner en aften i aldrig vil glemme.

Læs mere...

Mere om Optur

Optur er et partyband på otte dygtige, energiske sjæle, der er klar til at spille r*ven ud af bukserne af alle de største hits helt fra 60'erne til nu, så folk kan danse og synge med. Vi er unge, men garvede og har et nært forhold til sange, der passer til alle aldersgrupper.
Med to blæsere, to sangere (mandlig og kvindelig) samt bas, guitar, klaver og trommer kan vi spille stort set det hele. Også hvis du har ønsker i forvejen. Vi har et færdigt repertoire på ca. 3*45 min, som kan tilrettes efter ønsker. Vi spiller bl. a. Kom tilbage nu, I will survive , Blame it on the boogie, 24K Magic, Hips don't lie - og meget mere.
Vi har spillet til mange arrangementer, både med hinanden og i andre sammenhænge, så vi har hver især flere års erfaring i live optræden. Dansegulvet er propfuldt hele vejen igennem, og vi får næsten ikke lov at stoppe. Vi glæder os til at danse med dig til din fest. Det bliver ren OPTUR!

Kontakt Optur

Kontakt Optur via formularen her, så vil Optur vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.