Panduro BørneParty

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Panduro BørneParty

Prisniveau

Kr. 4.500 - 5.500

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 2 timer

Profil

Panduro BørneParty er glad og professionel musik og underholdning for børn og unge mennesker.
Der er gang i sagerne og sang i gaderne og Panduro kører nonstop med en blanding af de kendte, elskede børnedanse og moderne diskotek. - Lysshow med laser, røgmaskine,stroboskop, scanner og PAR-lamper - ialt 3400 watt.
Han ved, hvad der skal til fra de ca. 50 fester om året, han underholder til og han bliver bestilt igen og igen - i nogle tilfælde mere end 25 år (!)
- Børnemusik på den FEDE måde...

Under festen leder Panduro slagets gang - og sørger for at alle kommer på gulvet og at man skifter dansepartner mange gange undervejs.

Også de store børn er med, fordi diskoteksdelen gør det "acceptabelt" og og fordi netop børnedansene giver dem lejlighed til at danse med deres kammerater - uden at skulle spørge én bestemt om en dans... Når diskoteket kører, er det de nye og populære numre, børnene får, og de er selvfølgelig velkommen til at komme med opfordringer. Jeg har ikke AL musik i verden, men har mulighed for at købe nye sange fra iTunes - direkte på computeren via trådløs opkobling.

Ved tilrettelæggelsen af festen er der nogle ting, der er vigtige for de voksne at huske:

1. Festen starter med 100% energi, hvis børnene går march ind på gulvet! - Det behøver ikke at være spor kompliceret - bare 2 og 2... Så er børnene der fra start, og så kører det!

2. Det er en god ide at øve en eller flere danse, som vi kan starte med - Så er børnene trygge fra begyndelsen og bliver ikke generte.

3. Hold hele festen i samme lokale - inklusive salg af pølser, sodavand, popcorn osv. - Så er børnene samlet og løber ikke i hele bygningen. Jo flere på gulvet, jo sjovere er det og børnene føler sig ikke "udstillet", når de står tæt.

4. Dansetiden bør ikke overstige 2 timer, for der er fuldt drøn på - uafbrudt! Det er bedre at holde, mens stemningen er på toppen, og børnene går hjem med en følelse af at de kunne have blevet ved hele natten.
- Det kan de bare ikke, når pulsen ligger højt.

Så uanset om det er børnemusik, ungdomsmusik, musik til skolefest eller fritidsordning er Panduro BørneParty det rette valg.

Hvis I har brug for et egentligt diskotek med røg og meget hård musik ved jordskælvsstyrke, skal I nok vælge en anden end Panduro BørneParty...

Lidt udtalelser fra skoler, Panduro BørneParty har spillet på:
----
Gjessø Skole har i en lang årrække benyttet Poul Erik Panduro til den årlige skolefest. Vi har gennem alle årene oplevet en særdeles dygtig og engageret musiker, som i den grad er i stand til at få børn, unge og forældre til at deltage i dansen – uanset om det er nutidige musiknumre eller gamle travere. Vi oplever, at Poul Erik Panduro har en utrolig god fornemmelse af sit publikum, og dermed også hvilke numre og aktiviteter, der skal sættes i gang.

Jeg oplever, at forhåndsaftalerne er nemme at indgå og at de overholdes til punkt og prikke.

Ligesom skolekomedie er en naturlig del af en skolefest, så er musikken af Poul Erik Panduro blevet en ufravigelig tradition.

Mogens Dam, Skoleleder, Gjessø Skole

-----

Vi har gennem de sidste 10 år med stor fornøjelse brugt Panduro til vores skolefest.
Han formår at invitere alle på dansegulvet lige fra de mindre søskende, til de tidligere elever der stadig møder op for igen at være med til festen. Der er musik for alle aldre, små lege der virkelig får humøret op og stemningen og temperaturen i gymnastiksalen er på kogepunktet…..
Vi booker altid Panduro et år frem for at være sikre på at han er på sin plads til skolefesten også til næste år.
Tønning-Træden Friskole

-----

Panduro har i mange år været en helt naturlig og uundværlig del af vores skolefest, og der er trængsel på dansegulvet når han spiller op til både sanglege og ”disko”.


Evan Thorhauge, Skoleleder, Kjellerup Skole
---
Hvert år før påske stiller Poul Erik Panduro sit lys- og musikanlæg op i forhallen på Torstedskolen.
Gennem 24 år har han underholdt forældre og børn de 3 aftener til den traditionsbundne skolefest. Han har siden 1987 været fast inventar til dette arrangement. Han har vist sin suveræne evne til, år efter år, at fange de unge mennesker med det rette musikvalg, sange, små historier, sanglege og en uovertruffen evne til at fornemme, hvad de netop går med på, pågældende aften.
Der er altid ”gang i den”, når Panduro styrer festen med sit smittende humør, og derfor har vi i alle de år holdt fast i, at hans deltagelse er forudsætningen for en fantastisk skolefest – Han er blevet en institution, som i høj grad er med til at gøre den årlige fest i Torsted for de ca. 1600 gæster til en tilbagevendende succes.

Per Bentsen,
Skoleinspektør
Marts 2011

---

PS: Når Panduro spiller for voksne mennesker er det en helt anden musik, han leverer: Diskret, men veloplagt øre-wellness under middagen og selvspillet, alsidig dansemusik.

Kontakt Panduro BørneParty

Kontakt Panduro BørneParty via formularen her, så vil Panduro BørneParty vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.