Party Deluxe

Party Deluxe

Prisniveau

Kr. 15.000 - 30.000

Varighed

3x45min, 4x45min, 2x70min

Profil

Party Deluxe - professionelle musikere med stor spilleglæde - 2 forsangere giver dynamik og afveksling - Fokus på kundekontakt før, under og efter event - Vi fylder dansegulvet fra første sang og festen forsætter hele natten!

Party Deluxe er til dig, der ønsker god kontakt omkring netop jeres fest eller event. Med stor erfaring fra mindre privatfester til store firmafester (1000+ deltagere) ved vi at 2 fester ikke er ens og er derfor altid optaget af at få skabt en god kontakt med dig, der ønsker at booke os, så vi kan levere det der passer allerbedst til jeres fest eller event.

Bandet består som udgangspunkt af 5 charmerende og dygtige musikere, heraf 2-3 forsangere, hvilket giver os en lækker afvekslende lyd mellem sange sunget af herre og kvindestemmer. Dertil har vi mulighed for at levere 1-3 blæsere og percussionist, alt efter antallet af gæster og scenens størrelse.

Uanset leverer vi altid på stor spilleglæde, god publikumkumskontakt, god lyd og lys og ikke mindst MASSER af de allerstørste hits fra ind- og udland.
Heriblandt kan vi nævne:

Thomas Helmig
Sanne Salomonsen
Simply Red
Whitney Houston
Stevie Wonder
Michael Jackson
Prine
Alphabeat
Bruno Mars
Justin Timberlake
Abba
Lionel Richie
Duffy
Medina
Danseorkesteret
Rasmus Seebach
og mange mange flere...

Lyder det som om vi kunne være det rette match, må du endelig ikke tøve med at sende os en besked. Så skal vi vende tilbage hurtigst muligt, så vi kan tale sammen om mulighederne.

De festligste hilsner
Thomas, Karina, Line, Lise Lotte & Mads
Party Deluxe

Kontakt Party Deluxe

Kontakt Party Deluxe via formularen her, så vil Party Deluxe vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.