Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Party Royale

Prisniveau

Kr. 15.000 - 40.000

Hjemby

Varighed

Typisk 3x45 min. el. 2x60 min.

Profil

Party Royale er et sten sikkert hit, hvis du vil have dine gæster på dansegulvet. Gode og kendte dansehits vælter ud af bandet, som sætter en stor ære i, at få alle ud til en svingom. Vi er et orkester med en professionel indstilling til vores kunder. Vi har altid en god dialog forud for arrangementet og vi løser gerne specielle ønsker. Vi lægger vægt på, at skabe den helt rigtig atmosfære, derfor har vi altid topklasse lyd- og lysudstyr med.

Læs mere...

Mere om Party Royale

Party Royale er bandet for dig, som ønsker et fyldt og levende dansegulv. Party Royales repertoire er en buket af densevenlige hits, samlet over de sidste fyrre år. Store artister som George Michael, Earth, wind and fire, Bruno Mars, Daft Punk og Michael Jackson, er altid med på vores sætliste. Dette bliver krydret med de største danske navne som f.eks. Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Ray Dee Ohh mv.

Party Royale er et professionelt band, som har spillet for en række store danske og udenlandske virksomheder. Vi har bl.a. leveret musikken til COWIs sommerfest og til Novozymes julefrokoster i 2015. Det er vigtigt for os at have en god dialog med vores kunder forud for arrangementet, så alle detaljer om spilletid, sceneplads, strøm osv. er afklaret. Vi sørger for, at der er styr på tingene inden arrangementet og kommer altid i god tid før et arrangement. Bandets fem musikere har en baggrund i rutinerede bands som Best of Bowie, Junglefever, Showtime at Erics, Partycrasher m.fl.
Kontakt os for et godt tilbud til din fest. Alle fester er forskellige og vi vil gerne være til, at gøre din fest helt speciel.

Kontakt Party Royale

Kontakt Party Royale via formularen her, så vil Party Royale vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.