Phil Nice

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Phil Nice

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.000

Hjemby

Varighed

5 minutter til fleretimer

Profil

Phil Nice er pianist, sanger, enmandsorkester. Han optræder til alle slags fester og arrangementer inden- og udendørs.

Festmusik med forskel

Phil Nice er både solomusiker og entertainer med sin egen unikke tilgang til festmusik og -underholdning. Hans optræden omfatter både multiinstrumental solomusik og et karaoke-show med et bredt repertoire for de sangglade.

Som solomusiker: Phil elsker at spille hele musikken selv, hvilket gør hans solomusiker-optræden opsigtsvækkende. Med hjælp af sin egen opfindelse, "The Jam Wagon" kan han spille både tangenter, trommer og guitar samtidigt. Og med en sangstemme, der kan formidle alt muligt fra jazz til pop til folkemusik er Phil et enmandsorkester i ordets reneste forstand.

Som Karaoke-vært

Som nyt tiltag tilbyder Phil et karaoke-show for de sangglade i alle aldre, enten som en del af sin solomusiker-optræden, eller særskilt (se Phils Karaoke-service). Som karaoke-vært har han evnen til at bryde isen, få andre ind i rampelyset og give alle en morsom og interaktiv musikoplevelse. Det gør han med et stort repertoire og kendskab til alskens genrer, en kyndig hånd på teknikken og en god portion humor.

Kontakt Phil Nice

Kontakt Phil Nice via formularen her, så vil Phil Nice vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.