Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 12 timer

Pianist Frederik Bundgaard

Prisniveau

Kr. 1.500 - 7.500

Hjemby

Varighed

Fra én sang til 6 timer.

Profil

Ung pianist med musikuddannelse og mange års erfaring, som tilbyder at spille til fødselsdage, bryllupper, receptioner, firmafester, konfirmationer eller andre lejligheder, hvor stemningsfyldt og afbalanceret klavermusik passer ind. Mit repertoire spænder fra jazz, pop, viser, filmmusik, evergreens osv. Jeg holder mig i baggrunden og justerer lydniveauet, så der ubesværet kan snakkes imens. Ingen dårlige jokes og rytmebokse. Spiller fast på Brdr. Prices Restaurant i Kbh samt på NIMB i Tivoli.

Læs mere...

Mere om Pianist Frederik Bundgaard

Jeg spiller alt selv (med klaverlyd naturligvis) og har ikke noget backingtrack (og spiller dermed ikke op til dans alene). Jeg kan selvfølgelig også spille til fællessang. Jeg har eget professionelt udstyr med (hvis ikke der står et klaver/flygel i forvejen) og kan på opfordring sørge før, at der også vil være et par mikrofoner, hvis I har brug for det ifm. indslag fra jeres side.

Jeg har mulighed for at supplere min optræden med andre dygtige musikere, så hvis du ønsker en sanger, en saxofonist eller andet (enten til et enkelt nummer eller under hele arrangementet) så kontakt mig, så finder vi en løsning.

Jeg spiller ikke op til dans, så hvis jeres arrangement skal fortsætte med dansemusik kan jeg invitere et super kompetent fuldt band (f.eks. forsanger, guitarist, bassist, trommeslager og mig), som både kan spille jazz/swing samt rock/pop fra 60'erne op til idag. Tjek demoer her: http://eventzonen.dk/copenhagenfriday. Videoklippet er med bandet Copenhagen Friday, hvor jeg er pianist.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud og hør nærmere!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Pianist Frederik Bundgaard: 5,0 ud af 5 baseret på 34 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk hyggelig pianist

Til reception kom Frederik og spillede.
Fantastisk musik. Tilpas højt og dejlig sammensætning af repertoire

Anmeldt af Anette Tougaard d. 15. marts 2019
5
1
5

Utrolig dygtig og behagelig pianist

Frederik var på plads bag hans flygel da vi ankom til godset, og han spillede så smukt og behagligt under hele vores bryllupsreception, og han var ligeledes utrolig sød og imødekommende overfor os og vores gæster. Alle vores gæster nød hans musik og vi vil bestemt bruge Frederik til andre arrangementer fremover.

Anmeldt af Natasha Bisgaard d. 1. juli 2018

Kontakt Pianist Frederik Bundgaard

Kontakt Pianist Frederik Bundgaard via formularen her, så vil Pianist Frederik Bundgaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 What A Wonderful World
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/8338/what_a_wonderful_world.mp3
  2. 00:00 Blame It On My Youth
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/8339/blame_it_on_my_youth.mp3
  3. 00:00 On The Sunny Side Of The Street
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/8340/on_the_sunny_side_of_the_street.mp3