Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 dage

Nicolai Laursen

Prisniveau

Kr. 1.600 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

20 min

Profil

Imponerende og charmerende liveunderholdning.
Få dine gæster til at åbne øjnene op og tabe kæben af forbløffelse.

Læs mere...

Mere om Nicolai Laursen

” Da Nicolai Laursen som 8 årige fik sit første tryllesæt i fødselsdagsgave, blev han mildest talt tryllebundet af de mange hemmelige ting faget indebærer. Nicolai har ikke lagt tryllestaven fra sig siden, og står nu klar med et imponerende trylleshow, som er en garanteret god oplevelse.

Nicolai har fået sin live erfaring ved at optræde til alt han kunne komme til, det har gjort ham til en naturlig showman, som har optrådt til alt lige fra fødselsdage, håndboldkampe og kunstudstillinger.

Nicolai optrådte for første gang på landsdækkende TV, da TV2 sendte ”Danmark Har Talent” i år 2015. Dommer og skuespiller Peter Frödin fik skubbet benene væk under sig, og har var meget imponeret over det unge talents færdigheder, og dedikation til sit fag. ”

Videoklip

Anmeldelser ( | af Nicolai Laursen : 4,5 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser )

5
1
5

Sjov og fin underholdning

Nicolai var frisk med jokes og tryllekunster. Det var rigtig godt. Tak for en god aften med sjovt trylleri.

Anmeldt af Lillian L. d. 22. oktober 2017
5
1
5

Supert show

Supert og underholdende. Nicolai var det rette valg for os. Kunne nå ind til alle de aldersgrupper vi var i vores selskab. Havde humor med sig, og forstod at sætte gang i den. Og selvom mine øjne stod på stilke og prøvede at lure ham af, så lykkedes det ikke. Fatter ikke hvordan han gjorde. Nicolai får de bedste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Dorthe Raunsbæk d. 15. maj 2017

Kontakt Nicolai Laursen

Kontakt Nicolai Laursen via formularen her, så vil Nicolai Laursen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.