Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 timer

Nicolai Laursen

Prisniveau

Kr. 1.800 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min

Profil

Imponerende og charmerende liveunderholdning.
Få dine gæster til at åbne øjnene op og tabe kæben af forbløffelse.

Læs mere...

Mere om Nicolai Laursen

” Da Nicolai Laursen som 8 årige fik sit første tryllesæt i fødselsdagsgave, blev han mildest talt tryllebundet af de mange hemmelige ting faget indebærer. Nicolai har ikke lagt tryllestaven fra sig siden, og står nu klar med et imponerende trylleshow, som er en garanteret god oplevelse.

Nicolai har fået sin live erfaring ved at optræde til alt han kunne komme til, det har gjort ham til en naturlig showman, som har optrådt til alt lige fra fødselsdage, håndboldkampe og kunstudstillinger.

Nicolai optrådte for første gang på landsdækkende TV, da TV2 sendte ”Danmark Har Talent” i år 2015. Dommer og skuespiller Peter Frödin fik skubbet benene væk under sig, og har var meget imponeret over det unge talents færdigheder, og dedikation til sit fag. ”

Videoklip

Anmeldelser ( | af Nicolai Laursen: 4,6 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Fremragende, sjov, kæk og professionel!

Nicolaj Laursen aka Tryllestaven er en fantastisk ung mand med en forkærlighed for tryl. Han leverer, præsterer og laver sjov der lever op til de forventninger man har.
5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmeldt af Rasmus Bøllehuus d. 10. maj 2021
5
1
5

50 års fødselsdag

Vi fik desværre ikke mulighed for at få besøg, da Covid19, lukke det hele ned lørdag d. 19 sep kl. 12, så festen blev aflyst.
Men fantastik hurtig tilbagemelding og fik booket ham, og den perfekte anmeldelse er ud fra at han var rigtig høflig og rar at tale med, han sørgede for at man var meget tryg i at booke igennem Eventzonen. Vi vil helt klart brug jer igen.

Anmeldt af Mia Ljungquist d. 22. september 2020

Kontakt Nicolai Laursen

Kontakt Nicolai Laursen via formularen her, så vil Nicolai Laursen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.