Nicolai Laursen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Nicolai Laursen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min

Profil

3. Plads ved nordisk mesterskab i scenetryl 2023

” Da Nicolai Laursen som 8 årige fik sit første tryllesæt i fødselsdagsgave, blev han mildest talt tryllebundet af de mange hemmelige ting faget indebærer. Nicolai har ikke lagt tryllestaven fra sig siden, og står nu klar med et imponerende trylleshow, som er en garanteret god oplevelse.

Nicolai har fået sin live erfaring ved at optræde til alt han kunne komme til, det har gjort ham til en naturlig showman, som har optrådt til alt lige fra fødselsdage, håndboldkampe og kunstudstillinger.

Nicolai optrådte for første gang på landsdækkende TV, da TV2 sendte ”Danmark Har Talent” i år 2015. Dommer og skuespiller Peter Frödin fik skubbet benene væk under sig, og har var meget imponeret over det unge talents færdigheder, og dedikation til sit fag. ”

Videoklip


Anmeldelser ( | af Nicolai Laursen: 4,7 ud af Perfekt! baseret på 21 anmeldelser )

5
1
Perfekt!

Perfekt trylleri

Vi havde Nicolai ude til konfirmation og trylle. Han var super nærværende og fik publikum til at måbe over de tricks han kan. Det var så god underholdning og kan varmt anbefales til alle aldre.

Anmeldt af Gitte Fallesen d. 8. september 2021
5
1
Perfekt!

Det var super godt

Nicolai er en super god trylle kunstner, som imponerede mig og mine gæster med alle de forskellige tricks, endvidere en meget sympatisk mand med selvironi. Han er super god og kan godt anbefale ham til andre:)

Anmeldt af Dorte Detlefsen d. 1. august 2021

Kontakt Nicolai Laursen

Kontakt Nicolai Laursen via formularen her, så vil Nicolai Laursen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.