Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Red House / Jimi Hendrix Experiment

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-3 timer

Profil

RED HOUSE bevæger sig i hele Jimi Hendrix' Univers. "Guitar Hero!!!! This man is a God on Guitar" From Ny Vestergade 58, Aarhus Citat: Fotograf Jace Champney
Coverband med stil og autencitet. Der er tryk på og også plads til Jimi's stille balader. I bliver ikke skuffede, det nærmeste på en nulevende Jimi Hendrix guitarist og et svingende band i klassisk trio.

Læs mere...

Mere om Red House / Jimi Hendrix Experiment

En trio med guitar + vokal, trommer og bas, som spiller Jimi Hendrix cover versioner.
Bent Kehlet mestrer guitaren og vokalen som en nulevende Jimi Hendrix
Lars Langmach Nielsen bearbejder frenetisk trommesættet
Jens Brünings-Hansen lægger bassen under
Bent Kehlet har tidligere spillet med Lost Kids, Hit the Pet og talrige andre bands gennem flere årtier. Lars Langmach har spillet i flere bands, Bo Wilson Band i Sverige, Rock Nalle, Chimbos Revival m.fl. Jens Brünings-Hansen har spillet med mange bands siden 1965, begyndte på Thurø/Svendborg, siden i Jylland.
Citater fra ”Føstival” hjemmesiden. Trioen spillede der i 2012, 2013 og 2014
”2012 var året, hvor Føstival første gang stiftede bekendtskab med Jimi Hendrix Eksperimentet. De væltede teltet!!
En Bent Kehlet i topform mesterligt akkompagneret af Jens Brünings-Hansen på bas og Lars Langmach Nielsen på trommer. Snakken er siden gået, hvordan det er muligt at have en "Jimi Hendrix" gående rundt i Aarhus uden at være opdaget. På sin vis er det godt, for ellers ville vi skulle konkurrere med de store scener om at få trioen på programmet igen i 2013.Det var derfor en stor glæde at kunne opfylde rigtig manges ønsker om en gentagelse af koncerten i 2012. Og de gjorde det igen!!
En Bent Kehlet i topform, mesterligt akkompagneret af Jens Brünings-Hansen på bas og Lars Langmach Nielsen på trommer.
Vi er klar til Hey Joe, Woodoo Child, Foxy Lady, Purple Haze og alle de andre :-)”

RED HOUSE har spillet på Walthers Musikcafé i Skanderborg, HeadQuarters for Aarhus Bluesforening, Vestergade 58, Aarhus , Samlingsstedet i Aarhus i Aarhus Festuge 2018 etc..

Kontakt Red House / Jimi Hendrix Experiment

Kontakt Red House / Jimi Hendrix Experiment via formularen her, så vil Red House / Jimi Hendrix Experiment vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.