Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

RevivalBand

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min. til 2 gange 45 min.

Profil

Revivalband er musikalsk underholdning med flerstemmig sang af favoritgrupper som Eagles, Beatles, Toto, Chigago osv.. Tænk at sidde med en pilsner eller et glas rødvin i hånden og lytte til Hotel California, Nowhere Man, Hard to say I`m sorry, og mange andre evergreens fra 60`erne, 70`erne, 80`erne og 90`erne og måske et par aktuelle hits.

Læs mere...

Mere om RevivalBand

Revivalband er ikke et kommercielt foretagende men udelukkende et hobbyband, hvor vi hygger os og spiller sammen, fordi det er sjovt. Derfor er honoraret heller ikke afskrækkende. Lad os give et bud på et indslag til dit arrangement. Vi har både stort og lille PA-anlæg samt lys, så om det er udendørs - i et telt - til et halbal eller bare i et hjørne i baren, kan opgaven let klares med lyd og lys uden ekstra udgifter. Find yderligere information, film-og lydklip på nettet. Søg på revivalband.dk

Kontakt RevivalBand

Kontakt RevivalBand via formularen her, så vil RevivalBand vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.