Ritas Roomservice

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Ritas Roomservice

Prisniveau

Kr. 6.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

25 - 30 min

Profil

RITAS ROOMSERVICE er en komisk musikduo, der skræddersyr festunderholdningen til enhver festlig lejlighed bl.a. til konfirmanden, guld-brylluppet, sølv-brylluppet, firmafesten, julefesten, fødselsdagsfesten eller til hvilken som helst anden fest.

Rita skriver med opsmurte ærmer og knofedt en personlig sangtekst til festens hovedperson. Rita trækker sin lettere musikalske musikant med på slæb. Sangen fremføres og krydres med en personlig, komisk, improvisativ, musisk og involverende underholdning. Rita vil sørge for, at hovedpersonen får gæsternes fulde opmærksomhed som festens midtpunkt.

Rita skal have informationer om hovedpersonen til sangskrivningen og festunderholdningen som aftales over telefonen. Dette skal ske mindst 14 dage før det festlige, underholdende og komiske indslag skal finde sted. Rita og hendes musikant vil gerne overraske festens hovedperson med en lille ekstra sang oven i hatten efter aftale.
Underholdningen kan tilpasses efter behov fx hvis der er flere hovedpersoner, en yndlingssang eller andet.

LIDT OM OS:
Jane Rohde Olesen er professionel skuespiller, sanger og dramapædagog. Lotte Rohde Olesen er uddannet pædagog og arbejder med musik både som underholdning og udvikling. På baggrund af vores professioner favner vi både børn, unge, voksne, ældre, og mennesker med et fysisk/psykisk handicap.

Udover Ritas Roomservice underholder vi også med Musikduoen Nostalgi og med Niels drillenisse, Nissemor og Musiknissen som også forefindes på Eventzonen.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Ritas Roomservice: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Vildt sjove og anderledes på en fantastisk måde. Totalt grineflip😁

Mit barnebarn skulle konfirmeres og jeg ville give ham en oplevelse, han aldrig ville glemme. Noget andet end de sædvanlige festsange og taler. Det blev det seriøst også 🤗
Ritas Roomservice var fantastiske. De havde fået fortalt en del om mit barnebarn, men ikke det “sædvanlige”….”han var så sød, da han var lille…..jeg kan huske dengang….., hav gjorde sådan og sådan….
Nej….de var på hans side🤗 Seriøst ROOMSERVICE. De var så sjove at tårerne trillede. De ramte plet med deres ord til og om mit barnebarn. Deres udklædning….jeg har ikke ord for det….se billedet om døm selv….de var SÅ sjove.
Det spil der var mellem dem var så morsomt. Det var virkelig gennemført fra start til slut.
Mit barnebarn var vilde med dem….selv om Rita aede hans næse😁
Jeg kan give mine varmeste anbefalinger. Næste gang et af mine børnebørn skal konfirmeres er om 5 år. Jeg håber, de stadig giver Roomservice til den tid. Selv om det vil være de samme gæster, så vil de helt sikkert få grineflip over Ritas Roomservice.
Super underholdning😁

Anmeldt af Connie Bjørn Nissen d. 30. maj 2022
5
1
5

Fantastisk underholdning

Ritas Roomservice underholdt til vores datters konfirmation og det var en stor succes - både for konfirmanden, forældrene og resten af selskabet.. De havde komponeret en sjov personaliseret sang om konfirmanden som selvfølgelig satte den helt rigtige stemning. Vi morede os kosteligt over de gennemførte personligheder og tilhørende kostumer. Vi kan varmt anbefale Ritas Roomservice til andre lignende arrangementer og fester.
God fornøjelse.

Anmeldt af Nico d. 12. april 2022

Kontakt Ritas Roomservice

Kontakt Ritas Roomservice via formularen her, så vil Ritas Roomservice vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.