Find rockband i Nordjylland her

Five A Live

Velkommen til "FIVE A Live"
Vi er til Rock og Blues men spender vidt - du kan roligt bestille os! www.fivealive.dk
Vi er helt bestemt ikke til KA...

Hjemby
Nykøbing Mors
Vis kunstnerprofil

Johnny Madsen tribute

Måske Danmarks bedste Johnny Madsen tribute orkester - Tæt på originalen siden 2015.
Vores publikum siger blandt andet:"En fantastisk aften, tusin...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Mom Calls Me Thunder

”Mom Calls Me Thunder” er et dansk/islandsk rockband med base i Aalborg i den nordlige del af Jylland, Danmark. Den delte nationalitet kan fornemme...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Upstairs

Upstairs er en erfaren trio med mange gode jobs i baggagen. Vi spiller de store klassikere fra de seneste 5 årtier med forkærlighed for The Rolling...

Hjemby
Hjørring
Vis kunstnerprofil

Riskin' It All

Vi er et D-A-D Tribute
Nu er vi her. Bandet i har ventet på! Riskin' It All så at sige! Vi forsøger at gengive den energiske oplevelse D-A-D form...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor du finder alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det således at danskere, der søger efter helstøbt underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen.dk et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog med gode idéer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også gode muligheder for i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...