Ronald And The Depressions

Prisniveau

Kr. 7.200 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

Hvad der ønskes; Oftest spilles der, 2x 60 min 3x 45 min.

Profil

RONALD AND THE DEPRESSIONS
”Jeg er godt klar over at der er mange talentfulde musikere som har sit specielle udtryk og det er en hård konkurrence. Men prøv alligevel at finde plads i jeres hoveder til ”Ronald And The Depressions” Rock And Soul sound, med lidt anarki, løssluppenhed, humor og power.”

Nu er Backseat’s tidligere bassist Helge Solberg også hoppet på band vognen for at skubbe på.
”Man spiller som man er”, sagde Ronalds tidligere girlfriend. Hm… Ronald har lidt ”Damp”.

Læs mere...

Mere om Ronald And The Depressions

FYRET

Det blev Ronald Andersen. Han var ikke perfekt nok til at kopierer et Bee Gees guitar track.
Den mangel på perfektionisme kostede ham også at blive undervist af en kendt guitarist fra Danmarks Radios Big Band, da han var teenager. Han var lidt for fræk… altså musikalsk.

FANS

Men mon ikke man overlever når man har prominente fans som sangeren Ivan Petersen, Big Fate Snake keyboardmand Pete Repete Sørensen, Danser Med Drenge guitarist Steffen, og tidligere Big Fat Snake guitarist Peter Wiskinde. Folk der har lært Ronald og hans uforudsigelige spil at kende gennem et noget langt liv i musikbranchen, både på jazz scenen og rock scenen.

Og så er der nogle stykker der værdsætter Ronald Andersens humoristiske, upolerede, temperamentsfulde, og samtidig lyriske og følsomme spil, på hver af de fire typer guitarer han slæber rundt med sammen med sit gamle Marshall gear. Og den æder publikum osse…

Højt, fyldigt men dynamisk og af og til helt stille. Soul, blues, hard rock, alt andet end intetsigende tom pop.
Hvis han får fingrene i det, så bliver det molesteret om, så der kommer substans i det.
Jeff Beck meets Keith Richards and Ronnie Wood- drop in to the pub with Pink med Amy Winehouse tatoos, hvis det hjælper lidt på forståelsen…

”IT’S YOUR BLOODY ALBUM..RON- (then shut up and play your fucking guitar you silly prick)”
Hvis man spørger til Ronalds nye plade svarer han:
”Pladen? Hm…Jeg blev tvunget til det…ha! Og så snakker jeg for meget syntes producerne Bent og Steff og recording Michael. Så de blev ved med at sige til mig ”IT’S YOUR BLOODY ALBUM…RON Then shut up and play your fucking guitar, you silly prick”
”Men det er musik fra min egen hjerne. Det har jeg aldrig prøvet før. Men de tvang mig, ellers fik jeg ikke mere Jack…ha!”

Men det var vist rigtig godt at han fik ”Pink” med på vocal…altså den Danske udgave, som er Julie Skovgård... Ronald kan godt skrive musik men synger forholdsvis dårligt.

MUSIK FRA EGEN HJERNE

Det er let nok at være kritisk over for andres kompositioner. Værre er det når man pludselig bliver tvunget til selv at skrive. Men da tre gutter Steffen Petersen og Bent Broberg som producere og Michael Theet som recording engineer startede computeren op, åbnede der sig overaskende også en port indtil en skat af materiale fra Ronald Andersens egen hjerne. I øvrigt fuldstændigt overaskende for ham selv. Så nu er ”Its your bloddy album…Ron (then shut up and play your fucking guitar you silly prick!)” færdig og ude på CHAMBER RECORDS..

Kontakt Ronald And The Depressions

Kontakt Ronald And The Depressions via formularen her, så vil Ronald And The Depressions vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.