Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Rosedale Bluesband

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer

Profil

Velkommen til Rosedale Bluesband. Vi er 3 modne gutter som spiller blues inspireret af forskellige perioder i bluesmusikkens historie. Vi har sammenlagt mere end hundred års spille erfaring i mange forskellige band sammenhænge, og - vi har prøvet lidt af hvert. Vi har en fælles for passion for at videreformidle “ånden” i bluesmusikken, at finde indtil nerven og formidle den. Blues er ikke en sang men en "feeling".

Læs mere...

Mere om Rosedale Bluesband

Rosedale Bluesband startede i sin nuværende konstalation i foråret 2015. Fra dag ét var der noget specielt i luften når vi spillede. Det var som havde vi spillet sammen i mange år, og det gjorde at vi meget hurtigt fandt hinanden i musikken, og det synes vi man kan høre.
For os er bluesmusik som at gå til en terapeut. Efter at du har fortalt/sunget om alt det svære i dit liv går du derfra og føler dig lettet. Blues er ikke ude på at gøre dig deprimeret, men at hjælpe dig med at sætte ord og følelser på dit liv, så du kan komme videre.

Kontakt Rosedale Bluesband

Kontakt Rosedale Bluesband via formularen her, så vil Rosedale Bluesband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.