Rungsted Gospel

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Rungsted Gospel

Prisniveau

Kr. 6.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Rungsted Gospel er et velsvingende og dygtigt gospelkor under ledelse af Susanne Wiik Kalvåg. Vi synger med lyst og glæde for alle, der vil have en oplevelse ud over det sædvanlige. Korets repertoire er bredt og alsidigt – fra enkle gospelarrangementer til sværere sange og arrangementer med op til 7 stemmer.

Læs mere...

Mere om Rungsted Gospel

Vi byder blandt andet på swingende og medrivende gospelnumre, så publikum har svært ved at sidde stille og vi inviterer altid publikum til at være en del af koncerten, om det blot er med en rockende fod eller stående dans. Rungsted Gospel er et amatørkor, hvor der bliver kælet for detaljen, både i de heftige uptempo numre og i de stille ballader.
Koret ledes af Susanne, der er en erfaren dirigent og professionel sanger og performer. Sammen med koret ved hun, hvad der skal til, for at få publikum til at få en uforglemmelig oplevelse.

Kontakt Rungsted Gospel

Kontakt Rungsted Gospel via formularen her, så vil Rungsted Gospel vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.